Genel

Orbinox, yeni HB Serisi Bıçaklı Sürgülü Vana’yı piyasaya sürüyor

Yayın Tarihi:

on

Orbinox, endüstriyel ve su arıtma uygulamaları için tasarladığı yeni bir yüksek basınçlı model çift yönlü bıçaklı sürgülü vanayı piyasaya sürüyor. Yeni ürün üstün tasarımıyla, su arıtma uygulamaları ile yüksek basınç performansı ve güvenilirlik gerektiren genel endüstriyel prosesler için mükemmel bir çözüm sunmaya odaklanıyor.

Orbinox’un piyasaya sürdüğü HB Serisi Bıçak Sürgülü Vana, iki parçalı esnek demirden gövde ve ızgara tarzı çift yönlü bıçak sürgülü vanadan oluşuyor. 3” (DN80) ile 24” (DN 600) arasında değişen boyutlarda mevcut olan HB Serisi’nde, tüm boyutlar tam port tasarımında ve 20 Bar’a (300 psi) kadar olan çalışma basınçları için uygun bir yapıda. Serinin manuel çark, redüktör, pnömatik silindir, elektrikli veya hidrolik çalıştırma çözümleri de mevcut. Firma bıçak sürgülü vanaların tasarımı ve üretimindeki kapsamlı deneyimine dayanarak yeni HB modelini; yüksek basınç altında optimum sızdırmazlık ve düşük çalışma torku/itme performansı ile sonuçlanan özel bir salmastra ve paketleme çözümü ile birlikte hassas şekilde işlenmiş yarım gövdelerle tasarladı.

Orbinox’un özel vana üretimindeki uzun yıllara dayanan uzmanlığı, özel uygulama gereksinimlerini karşılamak için farklı yapı malzemelerine sahip fabrikasyon bir tasarımda olan HB Model Bıçak Sürgülü Vana’ların tedarikine de olanak tanıyor. Şu anda Avrupa, Amerika ve Asya’da 6 üretim tesisi, 10 satış ve dağıtım firması ve dünya geneline yayılan geniş bir distribütör ağı ile 5 kıtada 70’den fazla ülkede faaliyet gösteren Orbinox, bıçaklı sürgülü vanaların yanı sıra basınçlı borular (sürgülü kapak), damperler ve hidrolik işler için vanalar tasarlama, üretme ve pazarlama konusundaki 55 yılı aşkın deneyimi ile akış kontrol sektörüne eksiksiz çözümler sunuyor.

Kaynak: www.leonteknik.com

Trendler

Exit mobile version