Tesisat Otomosyonu Cihazları

Operatör panellerinde son teknoloji

Yayın Tarihi:

on

GMT, TSG ve GOP Serisi Operatör Panelleri dokunmatik ekran teknolojisinde en son teknolojiyi sunar.

Operatör panelleri endüstriyel uygulamalarda kullanılmak için geliştirilmişlerdir. Ürünlerde gerçek zaman saati (RTC) standart olarak mevcuttur. Kullanıcı dostu yazılımı geniş bir PLC kütüphanesine sahiptir. TSG serilerinde PDF Viewer fonksiyonu ile PDF dosyaları görüntülenebilmektedir. USB Host özelliği ile veri kaydı yapılabilir ve program yüklenebilir. Klavye, mouse ve web kamera bağlanabilmektedir. VNC yazılımı ile ethernet portlu modellere yerel ağ ya da internet aracılığıyla Windows, IOS ve Android platformları üzerinden erişerek gözlem ve kontrol sağlanabilmektedir.

IP65 Koruma Özelliği

TSG ve GOP43 serilerinde ön panel IP65 korumaya sahiptir. GOP70 serilerinde ise hem ön hem arka panel IP65 koruma özelliğine sahiptir.

Haberleşme

GMTCNT HMI’lar USB Host, ethernet portu ve RS232/RS485 haberleşme portlarına sahiptir. GMTCNT protokolü ile HMI’lar arası haberleşme, sağlanabilirken VNC protokolü ile de tablet, akıllı telefon ve PC üzerinden uzaktan HMI’a ulaşıp kontrol ve izleme yapılabilmektedir. GMT, Türk sanayisinin verdiği destekle yoluna devam etmekte, yılların birikimini ve tecrübesini her gün daha ileriye taşımakta, “Türkiye’den bir dünya markası çıkarma” iddiasını kararlılıkla sürdürmektedir. 

Trendler

Exit mobile version