Sektör Haberleri

OMEC Motor ve PGR’den güçlü iş birliği

Yayın Tarihi:

on

Türkiye elektrik motoru pazarına girdiği ilk günden itibaren önemli projelere imza atan OMEC Motor, pazara girdiği ilk yılında sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu firmalarından biri olan redüktör üreticisi PGR ile önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında elektrik motorlarının küresel devi OMEC, yerli redüktör uzmanı PGR’ye özel olarak ürettiği 180 ve 200 gövdede, 6 kutuplu elektrik motorlarını sunuyor.

Türkiye pazarına girdiği andan itibaren önemli işlere imza atan OMEC Motor, pazardaki ilk yılını doldurmadan bu önemli projelere bir yenisini daha ekledi. Redüktör üretiminin yerli öncüleri arasında yer alan Polat Group Redüktör (PGR) ile önemli bir iş birliği gerçekleştiren OMEC, bu proje kapsamında hepsi tamamıyla müşteriye özel bir tasarım ve özel mil ölçüsüne sahip toplam 480 adet IE3 yüksek verimli ve döküm gövdeli, 3xPTC Termistörlü OMEC AC motorlarını PGR’ye sundu. Elektrik motorlarını en yüksek kalite ve verim seviyesinde üreten OMEC, proje kapsamında tamamen PGR’nin talepleri doğrultusunda özel mil ve flanş ölçülerinde tasarladığı elektrik motorlarını, yüksek verim odağında sundu. 

Gerçekleştirilen iş birliğini Güç Aktarım’a değerlendiren OMEC Motor Türkiye Ülke Müdürü Alkan Demircioğlu, “Ar-Ge ekiplerimizin aylardır karşılıklı olarak yürttüğü proje çalışmaları ile hayata geçirilen bu iş birliğinde OMEC Motor olarak, ülkemizin en büyük dişli kutusu üreticilerinden olan POLAT Redüktör ile önemli bir anlaşma gerçekleştirerek; son derece başarılı ve rekabetçi fiyatlarımızla projenin çözüm ortağı olduk” dedi. Pazara girdikleri kısa süre içerisinde böyle bir iş birliği içerisinde olmanın gurunu yaşadıklarını dile getiren Demircioğlu, “Ülkemizin sanayisine birbirinden farklı birçok sektörde POLAT Redüktör ile birlikte çözüm sunacak olan OMEC Motor olarak, bu projenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da bütün müşterilerimize özel olarak geliştireceğimiz ürün çözümlerimizle; özellikle makine imalatı ve OEM sektöründe en çok tercih edilen ve güven duyulan elektrik motoru markası olmayı hedefliyor ve bu yöndeki çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Tüm verimlilik sınıflarında gerek alüminyum gerekse de dökme demir elektrik motorlarıyla bir dünya markası olan OMEC Motor’un, Türkiye’deki varlığını her geçen daha da güçlendirdiğini vurgulayan Alkan Demircioğlu, “Özellikle OEM sektöründe ihtiyaç duyulan çeşitli özelliklere göre imalat yapabilme mühendislik altyapısına sahip olan bir marka olarak, müşterilerimize özel sargı çeşitleri ve özel mekanik ölçülerde uygun fiyatlar ile çözümler sunabiliyoruz. Kurmakta olduğumuz bayi ağımız ile de müşterilerimize daha yakın ve daha hızlı çözümler sunmayı kendimize ilke edindik” açıklamasında bulundu.

OMEC Motor’un tüm katalog bilgileri, stoklarındaki hazır elektrik motorları ve daha fazla detaylı bilgi için aşağıdaki web sitelerini ziyaret edin:

www.omecmotors.com

www.omecmotors.com/electric-motor-stock/

Trendler

Exit mobile version