Yazılım Kuruluşları

NORD DRIVESYSTEMS’in internet Sitesi www.nord.com yenilendi

Yayın Tarihi:

on

Sektörde kalite ve güvenin simgesi NORD DRIVESYSTEMS, web sitesini müşterileri için yeniden tasarladı. Sitenin yeni halinin daha kullanışlı olduğun gözden kaçmıyor. Firmayla ilgili haberlere ulaşabildiğiniz gibi, ürünlerle alakalı ayrıntılı bilgilere de ulaşabiliyorsunuz.

Müşterileriyle daha iyi iletişim kurabilmek için sunulan dil seçeneği arttırılmış. Bu da siteyi gezen insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca site, dökümantasyon açısından da önemli bir kaynak haline getirilmiş. Eklenen mikro siteler içeriği zenginleştirmiş. Kılavuzlar, kataloglar, tanıtım broşürleri, yedek parça listeleri, sertifikalar ve formlar elinizin altında. NORD DRIVESYSTEMS ürün gamı ve elektronik ürün grubu için gereken yazılımları sitede bulabiliyorsunuz.

Bizlere NORD CAD yazılımını siteden indirebilme imkanı da sunulmuş. Bu sayede gerçeğe uygun ölçeklendirilmiş çizimleri ve 3B modelleri, web ortamında kolay, rahat, hızlı bir şekilde, başka bir eklenti kurmadan rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Bir diğer yenilik NORD ELCAT. Elektronik kataloğu kullanarak NORD tahrik sistemlerinin yanı sıra bütün ekstra özellikleri ve opsiyonları seçebiliyorsunuz. Seçiminiz kolayca ürün sorgusuna veya siparişe dönüştürülebiliyor. Ayrıca entegre NORD CAD aracı kullanılarak kapsamlı ürün bilgisi istenip, seçilen tahrik sisteminin çizimi oluşturulabiliyor.

Kısacası; getirdiği yenilik ve kolaylıklar siteyi daha kullanışlı kılmış. Bizlere istediğimize kolayca ulaşma imkanı tanınmış.

Trendler

Exit mobile version