Hız Kontrol Cihazları

Motor hız kontrolünde maksimum performans

Yayın Tarihi:

on

GMTCNT marka Hız Kontrol Cihazları güven ve maksimum performans demektir. MICNO, GAIN ve GMD olmak üzere üç farklı seri mevcuttur. 

MICNO Serisi Hız Kontrol Cihazları, Dual çalışma modu, PID modu, Dahili RS485 Modbus RTU, Taşınabilir Panel, Açık Çevrim Tork Kontrol, 3000 Hz Çıkış Frekansı ve Enerji Tasarruf Modu özelliğiyle öne çıkmaktadır.

GAIN Serisi Hız Kontrol Cihazları ise autotune özelliği ile motor parametrelerini otomatik ayarlayabilme imkâanı sunmaktadır. Ortak DC Bus ile otomatik enerji dengelenmesi özelliğine sahip olan GAIN serisinin çıkış frekansı 3000 Hz’e kadar ayarlanabilmektedir.

GMD Serisi Hız Konrol Cihazları ise V/F ve sensörsüz vektör kontrol, 6 adet PNP veya NPN seçilebilen dijital giriş, 2 adet programlanabilen röle çıkışı, 2 adet programlanabilen transistör çıkışı, PID fonksiyonu, Modbus RTU’yu destekleyen RS485 haberleşme, gelişmiş autotune fonksiyonu, dahili fren kıyıcı, özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Gelişmiş fonksiyonları ve özellikleriyle öne çıkan inverterler; yenilikçi, güvenilir ve esneklik özellikleriyle maksimum çalışma sağlar.  

GMT, Türk sanayisinin verdiği destekle yoluna devam etmekte, yılların birikimini ve tecrübesini her gün daha ileriye taşımakta, “Türkiye’den bir dünya markası çıkarma” iddiasını kararlılıkla sürdürmektedir. 

Trendler

Exit mobile version