İklimlendirme

Mitsubishi Heavy Industries’ten yüksek enerji verimliliği sunan akıllı teknoloji

Yayın Tarihi:

on

55 yıllık Form Şirketler Grubu güvencesi ve Japon Mitsubishi Heavy ortaklığında kurulan Form MHI Klima Sistemleri, KXZR Heat Recovery VRF ürünüyle yenilikçi ve son teknoloji iklimlendirme çözümleri sunuyor. 

Mitsubishi Heavy KXZR Heat Recovery VRF, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yapan ısı geri kazanımlı sistemi ile enerji verimliliği yüksek bir iklimlendirme sağlıyor. 

Dış ünite; her bir iç ünitenin bağımsız olarak iç ortam şartlarına ve ihtiyaçlarına göre ısıtma ya da soğutma için çalışmasına imkan tanıyor. Sistemin sunduğu birbirinden bağımsız çalışabilme özelliği, farklı cepheleri nedeniyle ısı yükleri değişen yapılar için oldukça uygun bir model sunuyor. Nominal kapasitesi 8 HP (22,4 kW)den, tek dış ünite modülünde 24 HP’ye (67 kW) kadar, üç dış ünite modülü ile 60 HP’ye (168 kW) kadar tek bir sistem olarak çalışabiliyor. 

Patentli CHCC – Sürekli Isıtma Kapasitesi Kontrol Özelliği teknolojisi ile ürün, bir süre sonra enerji kaybına neden olan defrost çevrimine yenilikçi bir çözüm sunuyor. Ürün, sahip olduğu yenilikçi teknolojisi sayesinde sürekli ısıtma sağlıyor ve bu sayede dış ortam defrost koşullarını devamlı kontrol ederek serpantindeki buzlanma durumunu kontrol altında tutuyor.  Defrost koşullarında yüksek sıcaklıklarda üfleme yapabilmesinin yanı sıra, kapasite düşümünü kademeli hale getirerek sıralı defrost sistemlerinde yaşanan büyük kapasite düşüşlerini de engelliyor.

1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Trendler

Exit mobile version