Etkinlikler

Metal Expo Eurasia-İstanbul 2018 kapılarını açtı

Yayın Tarihi:

on

Metal Expo Eurasia-İstanbul 2018 kapılarını açtı. Moneta Tanıtım olarak 9. salon H7 numaralı stantta yerimizi aldığımız fuar, 15 Eylül Cumartesi akşamına kadar ziyaret edilebilir.

Metal Expo Eurasia-İstanbul, demir çelik sektörüne hizmet ve ürün veren kurum ve kuruluşları sektörle bir araya getirerek, etkin B2B görüşmeleriyle sürdürülebilir, kârlı iş birliktelikleri oluşturabilmelerini sağlamayı hedeflerken, demir çelik endüstrisi ve makine imalat sanayinin, dünya pazarlarına entegrasyonuna ivme kazandırmak; imalat kapasitesini maksimize edecek yol haritaları belirlemek ve böylelikle istihdam talebine yanıt verecek politikaları desteklemek gibi önemli amaçlara hizmet edecek, demir çelik endüstrisindeki üretici ve tüccarları bir araya toplayarak sektördeki dağıtım kanallarını daha etkin kılacak  dev bir ticari platform olma özelliği taşıyor.

Organizasyon sadece fuar ile de sınırlı kalmayacak. Metal Expo, üç gün boyunca sektörün önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı konferanslara da ev sahipliği yapacak. Konferanslar; kalıp ve ısıl işlem, otomotiv ve yassı mamul, makine ve yüzey işleme, vasıflı çelik ve uzun mamul, ağır silah ve çelik ile paslanmaz çelik başlıkları altında toplam altı segmentten oluşuyor.

 

 

Trendler

Exit mobile version