Etkinlikler

MCE 2018 Milano’da kapılarını açıyor

Yayın Tarihi:

on

İtalyan Ticaret Odası 1885 yılında Türk ve İtalyan iş adamlarınca kurulmuş ve merkezi İstanbul’da olmakla beraber Ankara Büyükelçiliği’nde de şubesi olan ve yaklaşık 700 üyesi bulunan bir dernektir. İtalya ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmeye yönelik sayısız faaliyetler gerçekleştiren oda, bu faaliyetler kapsamında MCE fuarının da Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte ve fuara katılım sağlayan firmalara her konuda tam destek vermektedir.

MCE 2018’in (Mostra Convegno Expocomfort – Uluslararası Isıtma, Soğutma, İklimlendirme ve Yenilenebilir Enerji Fuarı) 41. edisyonu 13/16 Mart 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleşecektir. 2 senede bir düzenlenen sektörün öncü fuarlarından MCE’nin 2016 edisyonuna Türkiye’den yaklaşık 110 firma, toplamda 4.000 metrekarelik alanda katılımda bulunmuştur. 2018 edisyonu ise 114 firmanın toplamda 4.860 metrekarelik alanda katılımıyla gerçekleşecektir. Ekonomi Bakanlığı tarafından teşvik kapsamında olan ve prestijli fuarlar listesinde yer alan MCE fuarına Türk firmalardan katılım talebi oldukça yüksektir. Öyle ki Türkiye, İtalya’dan sonra fuara en çok bireysel katılımda bulunan ikinci ülkedir.

İtalya ve Türkiye’de ticari ilişkilere başlamak ya da güçlendirmek isteyen şirket ve kurumları destekleyen İtalyan Ticaret Odası fuar ve diğer tüm konularda üyelerine destek sağlamaktadır. Oda hizmetleriyle ilgili detaylı bilgi için de İtalyan Ticaret Odası ile iletişime geçilebilir.

Trendler

Exit mobile version