Pompalar

Mas Daf’tan tasarruf ve verimlilik için ıslak rotorlu sirkülasyon pompa

Yayın Tarihi:

on

Günümüzde ancak A sınıfı sirkülasyon pompaları yeni verimlilik gerekliliklerini sağlamaktadır.

Isınma, tarih boyunca insanlığın temel ihtiyaçlarından biri olmuştur. Bu ihtiyacı karşılamak için en çok tercih edilen sistemlerin başında ise sıcak sulu ısıtma sistemleri gelir.

Son yıllarda, artan nüfus, sanayileşme, teknolojinin yaygınlaşmasına bağlı olarak enerji verimliliği konusu, ısıtma sistemleri ve ekipmanlarının daha verimli ve optimum şartlarda çalışabilmesi için üreticileri bu konularda çalışmaya teşvik etmiştir. Bu durum ısıtma sistemlerinin kalbi olan bina sektöründe, ticari binalar, okul, otel, hastane gibi projelerin su sirkülasyonu sistemlerinde kullanılan santrifüj pompalar için enerji verimliliği ihtiyacını doğurmuştur.

Günümüzde ancak A sınıfı sirkülasyon pompaları yeni verimlilik gerekliliklerini sağlamaktadır. Mas Daf; İsviçre fabrikasında tüm bileşenleri %100 Avrupa menşeili üretilen, pazardaki en güvenilir, kaliteli ve verimliliği en yüksek sirkülasyon pompaları ile müşterilere hizmet vermektedir.

Sirkülasyon pompalarına ait ürün gamı, Avrupa Birliği Enerji Etiketi A’ya uygun olarak eksiksiz, iyi ölçeklendirilmiş bir seri sunmaktadır. Geleneksel sirkülasyon pompalarına göre Mas Daf’ın ıslak rotorlu sirkülasyon pompaları yüzde 80’e varan oranda tasarruf sağlanmasına ve kısa süre içerisinde maliyetini amorti etmesine yardımcı oluyor.

Maksimum enerji tasarrufu maksimum konfor: “ModulA”

En popüler modellerden biri, sahip olduğu sezgisel arayüz sayesinde pompanın değişken hızını kontrol etmenizi sağlayan ve her biri farklı performans seviyeleri sunan ModulA serisidir. Yüksek enerji verimliliği olan EEI≤0,17 ile “Sınıfının En İyisi” unvanına sahiptir. Entegre modülü sayesinde sistemin sürekli optimizasyonunu sağlar ve enerji sarfiyatını önler, böylece ürünün çalışma ömrünü uzatır. Mevcut performansa göre sistemin ihtiyacını, hız ve gücünü kendi ayarlayarak, her uygulamada özelleştirilebilen daha etkili ve verimli bir çalışma sağlar.

ModulA, müşterilere kurulum, bakım ve kontrol açısından önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlamaktadır. Pompaların, ürüne özel gereksinimleri ve müşteri isteklerine dayanarak gerekli işletim koşullarına uygun ayarları kolayca yapılabilmektedir. Bu nedenle her pompa, gereksinimlere göre özelleştirilmiş bir şekilde adapte edilebilir. Geliştirilmiş su girişi rotor bölmesinde yatakların kolayca yağlanmasını sağlar ve küçük pompalarda devreye alma sürecine gerek kalmadan çalıştırılmasına yardımcı olur. Bunlara ek olarak; sahip olduğu yıpranmaz ve hassas yataklar sayesinde, pompaların çalışma esnasındaki diğer önemli bir kriter olan sessiz çalışmayı sağlar. Aynı zamanda tüm bilgilere erişim konusunda kullanıcılara yardımcı olması açısından; Biral Remote ile akıllı telefon üzerinden ModulA’nın konfigürasyonu ve analizi de yapılabilmektedir.

Trendler

Exit mobile version