Pompalar

Mas Daf’ın güçlü iş ortağı Oska Pompa

Yayın Tarihi:

on

Mas-Daf’ın iş ortaklarıyla yapılan söyleşilere yer vermeye devam ediyoruz. Oska Pompa Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Arkutcu’yla yapılan röportajı ilginize sunuyoruz.

Şirketinizi kısaca tanıtır mısınız?

Oska Pompa’nın temelleri 2005 yılında Mas Daf Grup yetkili servisi olarak hizmet vermeye başlayan Kardeşler Teknik firmasına dayanmaktadır. 2017 yılının ikinci yarısı itibariyle de Oska Pompa San. ve Tic. Ltd Şti. kurularak Mas Daf münhasır bayiliğini almış olup ticari hayatına halihazırda devam etmektedir.

Yoğun olarak hangi sektörlerle çalışmaktasınız?

Oska Pompa, toplu konut projeleri başta olmak üzere endüstriyel tesisler, denizcilik sektörü ile kamu ve özel sektöre pompa sistemleri konularında satış ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Bugüne kadar hizmet verdiğiniz en önemli projeler nelerdir? Kısaca bahseder misiniz?

Faaliyet süremiz boyunca Lensistanbul, Dky Lokumevler, Evinpark Adatepe, Fortis Sinanlı gibi prestijli konut projelerinin yanı sıra Sarıyer Devlet Hastanesi, Çamlıca Prestij Okulları, Teknik Granier,  Makyol İnşaat, Vamatco Matbaa Mürekkepleri, Fritherm A.Ş. Bant Boru, Vatan Plastik, Lesa Yem gibi ülkemizin ve bölgemizin önde gelen endüstriyel tesis ve firmalarının çeşitli projelerinde, çözüm ortağı olarak yer aldık.

Türkiye tesisat sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz? Pompa sektörüyle ilgili de değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

Ülke ekonomimizin lokomotif sektörü olan ve gün geçtikçe gelişerek büyüyen inşaat sektörü içerisinde konut ve endüstriyel tesis projelerinde çevre dostu ve akıllı sistemlerle donatılan otomasyon sistemlerine yönelen tesisat projelerinde ısıtma, soğutma, yangın ve kullanma suyu tesisatlarının vazgeçilmezi olan pompa ve hidroforlar,  gelişen teknolojiye ayak uydurarak akışkan transferleri ve basınçlandırma işlevi yanı sıra, enerji verimliliği ve doğaya saygılı ürünlerin imalatı, satışı ve satış sonrası müşteri memnuniyeti gibi birçok olgunun toplamını kapsamaktadır. Bizler Mas Grup’un satıcı iş ortakları olarak müşterilerimizin bu isteklerini derleyip en fonksiyonel çözüm ve hizmetleri vermek için çalışmalar yaparak sektörün gelişmesine destek vermekteyiz.

Müşterileriniz sizi neden tercih etmeli? Rakiplerinizden farklılıklarınız nelerdir?

Meslek hayatıma pompa hidroforu sistemlerinin okulu sayılan Mas Daf Grup’un imalat departmanında başladım. İlerleyen süreçte servis hizmetlerinde kazandığımız deneyim ve tecrübeler bizi satış konusunda daha etkili olma boyutuna yöneltmiştir. Oska Pompa çalışanlarının, sektör içinden gelmesi ve teknolojik gelişmelere yönelik hizmet içi eğitimlerle donatılması, bizi müşterilerimiz nezdinde rakiplerimize göre tercih edilir kılmaktadır.

Mas Daf ile işbirliğinizi nasıl görüyorsunuz?

Gücümüzü aldığımız Mas Daf Grup içerisinde gerek yeni ürün tasarımlarının şekillendirilmesi ve gerekse teklif aşamasından ürünlerin devreye alınmasına kadar olan süreçte, sürekli olarak fikir alışverişi ve paylaşımlar ile müşterilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunmaktayız.  Firmamız, Mas Daf Grup ile uzun süreli ve güçlü bir beraberlik içerisinde, emin adımlarla büyümektedir.

Gelecek hedeflerinizden bahseder misiniz?

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik konjonktürde göz önünde bulundurulduğunda, mevcut projelerdeki yerli tedarik oranının artırılması tüm pompa üreticilerinin, satıcılarının ve servislerinin ortak hedefi olmalıdır. Özellikle yeni projelerde kullanılacak olan yerli ürün oranlarının sürekli olarak artırılması, ülke ekonomisi başta olmak üzere üretici firmalar ve doğru orantılı olarak biz iş ortaklarının da pazar payının ve kazançlarının artmasını sağlayacaktır. Bu yolla, Türkiye ekonomisinin gelişmesinde, bizlerin de bir tutam katkımızın olması, en büyük hedefimizdir.

Trendler

Exit mobile version