Eğitim

MAS-DAF Mesleki Eğitim belge töreni yapıldı

Yayın Tarihi:

on

Düzce Organize Sanayi Bölgesinde bulunan MAS-DAF Fabrikasında Düzce Meslek Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen, MAS-DAF Mesleki Eğitim belge töreni yapıldı.

Belge törenine Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Metin Büyük, MAS-DAF Makine Fabrikası Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, oda başkanları, daire amirleri ve MAS-DAF Fabrikası çalışanları katıldı.

Vali Yılmaz, “Meslek eğitimi almış kişilerin istihdam edilmesi, işçi sağlığı, iş güvenliği konusunda gerekli eğitimin sürekli düzenlenmesi Düzce’miz için, fabrikamız için, ülkemiz için bir kazanımdır. Meslek eğitimlerinin önemli olduğunun farkındasınız, farkında olduğunuz için bu kurslara katıldınız ve başarı ile tamamladınız. Bu güne kadar bin 240 çalışanımız kurs bitirme belgesi almış. Ben katılanları tebrik ediyorum, kutluyorum. Biz büyük bir aileyiz ve biz birlikte başaracağız. Yarınlarımız, dünden daha parlak olacak, sizleri tebrik ediyorum, emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
MAS-DAF Makine Fabrikası Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç, günün anısına Vali Yılmaz’a plaket takdim ettikten sonra, Vali Yılmaz; “Bu mal, mülk, fabrika hepimizin, sadece fabrika sahibinin değil, hepinizin. O halde mutluluğunuz daim olsun” ifadelerinde bulundu.

Vali Adnan Yılmaz ve protokol üyeleri belge almaya hak kazanan kursiyerlere, Mesleki Eğitim Belgelerini verdi.

Trendler

Exit mobile version