Pompalar

Mas Daf, Malezya ve Dubaili tesis yöneticilerini ağırladı

Yayın Tarihi:

on

Malezya ve Dubai menşeli endüstriyel firmaların teknik yöneticileri, Türkiye’nin en büyük santrifüj pompa fabrikası olan Mas Daf fabrikasını ziyaret etti.

Turquality marka destek programına dahil ilk ve tek yerli santrifüj pompa üreticisi olan Mas Daf, Düzce’de 40.000 m² alan üzerine kurulan ve tamamı ERP sistemi ile yönetilen üretim tesisinde bu kez Dubai ve Malezya’dan gelen endüstriyel tesis yöneticilerini ağırladı. 

Gezi kapsamında ilk olarak Mas Daf İhracat Müdürü Alper Haberal, 250’nin üzerinde çalışanı olan Mas Daf’ın ana misyonu hakkında bilgiler verdi. Haberal, “Mas Daf olarak misyonumuz; suyu ve enerjiyi etkin kullanıp, yaşam kaynaklarını koruyacak şekilde çevre dostu, yüksek kaliteli ve fark yaratan pompa teknolojileri üretmektir. Bu kapsamda 42 yıldan bu yana birçok inovatif proje ve ürün geliştirdik. Enerjiyi etkin kullanmak adına ürünlerimizin tamamını ‘ErP’ direktiflerine uygun, yüksek enerji verimli olarak üretiyoruz” dedi. Haberal, Dubai ve Malezyalı teknik müdürlere, santrifüj pompalar ve uygulama alanları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Alper Haberal eşliğinde, Türkiye’nin en büyük santrifüj pompa fabrikasını gezen misafirlere, ürünler ve üretim teknolojileri hakkında da detaylı bilgiler verildi. 

Mas Grup dünya çapında üretim yapıyor

1977’den bu yana çeşitli endüstri grupları, sulama, ısıtma&soğutma sistemleri, gemi sanayi, atık su yönetim sistemleri, yangın söndürme işlemleri ve benzeri bir çok sektör için santrifüj pompa imalatı yapan, sektörünün en inovatif ve yaptıklarıyla takip edilen firması olan Mas Grup, Düzce’de 40.000 m2 alan üzerine kurulu; 22.000 m2’lik kapalı alana sahip ERP sistemi ile yönetilen üretim tesisinin yanı sıra İstanbul-Tuzla’da yönetim ofislerinin de  içerisinde bulunduğu depolama ve kısmi üretim yapılan bir tesisle hizmet vermektedir. Turkquality marka destek programına dahil ilk ve tek yerli pompa üreticisi olan Mas Grup; Avrupa ‘ErP’ direktiflerine uygun yüksek verimli pompa sistemleri üretimi de yapmaktadır.

250’nin üzerinde çalışanı ile bir pompa üreticisinden beklenenin ötesinde; kendini suyun ve enerjinin etkin kullanımına ve bu yolla yaşam kaynaklarının korunmasına adayan Mas Grup; Türkiye genelinde. 200’ü aşkın yurtiçi bayi ve servisi; 65’den fazla ülkeye yaptığı ihracat ile bu ülkelerde kurduğu distribütör ve servis ağıyla da dünyaya teknoloji satmaya devam etmektedir. Mas Grup; ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgelerinin yanı sıra UL; FM; NFPA 20; TSE; CE; ATEX; GOST; UKR Sepro gibi kalite belgelerine sahiptir.

Trendler

Exit mobile version