Etkinlikler

Maden Türkiye Fuarı yeni tarihinde katılımcı ve ziyaretçileriyle buluşacak

Yayın Tarihi:

on

Maden Türkiye, 9. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı, katılımcılarımız ve sektör temsilcilikleri ile yapılan görüşmeler doğrultusunda, 18-21 Mart 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/İstanbul’da alıcı ve satıcıyı bir araya getirmek ve ticarete yön vermek için hazırlanıyor.

Fuarın, bundan önceki fuarlarda olduğu gibi yine sektörün tüm paydaşlarının bir araya geldiği önemli bir ticaret platformu olma özelliğini devam ettirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Madencilik sektörünün yerli ve yabancı tüm paydaşlarının bir araya gelmesi ve ticaretlerini artıracak iş birliklerine imza atmaları için hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarlama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Tüyap yurt dışı ofislerimiz ile hedef pazarlarımızdan alım heyetlerimizi fuarlarımızda ağırlamak üzere yaptığımız çalışmaların yanı sıra yurt dışından sektörün önemli firmalarını fuarımızda ağırlamak için ilgili ülke ticaret müşavirlikleri ve STK’ları ile iş birliğimize devam ediyoruz.

Maden Sektörü Hibrit Fuarı İle Yine Bir Adım Önde Olacak

Hibrit fuarlar kapsamında geleneksel ve dijital tüm mecraları, yöntemleri, uygulamaları birleştirmeyi ve en iyi fuar deneyimini katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize sunmayı hedefliyoruz. Dijital çağın bize sunduğu her türlü aracı, sektöre maksimum fayda sağlayacak şekilde kullanmak üzere çalışmalarımızı tamamladık. İçinde bulunulan süreç doğrultusunda fuar alanımızda fiziki olarak bulunamayacak ancak fuar katılımcılarımız ile bir araya gelmek isteyen ziyaretçilerimiz için B2B eşleşme programımızı en etkili şekilde kullanıma hazırladık. Online platformumuz üzerinde katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin fuar süresince birebir görüşmeler yapabileceği sistemimiz üzerinde son düzenlemelerimizi tamamladık.

Yeni Dönem Fuarcılıkta Yine Öncü Tüyap Fuarcılık Grubu Olacak!

Önce sağlık anlayışı doğrultusunda fuar içerisindeki birçok işlemi dijitalleştirdik. Temassız fuarcılık ile tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize güvenle iş yapmaları için oluşturduğumuz dijital alt yapımızın tüm imkânlarını sunmaya hazırız. Bunun yanı sıra fuar alanında fiziki olarak bulunacak herkesin gönül rahatlığıyla iş yapması için gerekli tüm düzenlemelerimizi yaptık ve bu düzenlemelerin karşılığında TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk ve tek fuar şirketi olduk.

Detaylı bilgi için:

Pazarlama Ekibi Mail: info@madenturkiyefuari.com

Pazarlama Ekibi Telefon: 0 212 867 11 00 – 11 45

Trendler

Exit mobile version