Pompalar

LOWARA SCUBA Serisi ile Güvenli Su Temini

Yayın Tarihi:

on

Lowara SCUBA Serisi

, 11,5 m3/h ve 100 m basma yüksekliğine kadar uygulama alanı sunabilen yüksek performanslı 5” paslanmaz çelik keson kuyu dalgıç pompalarla güvenli su temini sağlar. Serinin aşınmaya dayanıklı çarkı ve korozyonun fazla olduğu uygulamalar için anot kiti opsiyonu da mevcut.

SCUBA Serisi, kuru çalışma özelliği sayesinde kuyu veya tank dışında sessiz çalışan “SCUBA DRY” versiyonu ile evsel, hafif ticari ve tarımsal su tedarikine ideal çözümler sunar. Göletler, göller, hendekler ve sarnıçlardan su temini, bahçe sulama veya yağmur suyu tahliyesi için uygundur. WRAS içme suyu sertifikasına sahip olan SCUBA, istendiği takdirde hidrofor olarak kullanılabiliyor. Ayrıca mikroişlemcili frekans kontrol cihazı Hydrovar® ile de çalıştırılabiliyor.

Yüksek verimli hidrolik tasarımı ve %100 geri dönüştürülebilir karton ambalajı sayesinde sürdürülebilirliğe katkı sağlayan SCUBA, kolay kurulum ve işletme özellikleriyle konforlu bir kullanım sunar.

Dalgıç pompa konusunda öncü markalardan biri olan LOWARA, SCUBA Serisi ile sistemlere yüksek verimli çözümler sunmaya devam ediyor. 

Trendler

Exit mobile version