Vanalar

LEON TEKNİK’ten Proses Kelebek Vanası Crane CENTERLINE Series RS

Yayın Tarihi:

on

Özel proses uygulamalarında teknik üstünlükleri ile tercih edilen CENTERLINE Series RS Tip Kelebek Vanalar Concentric (eşmerkezli) tasarımı ile kullanıcılarına geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Özel Sırt Destekli Yatak Tasarımı ile Full Vacuum-Proof olan bu özel kelebek vanalar, vakumun proses içerisinde önemli bir yer tuttuğu şeker fabrikalarında kendini 20 yıldan fazla bir süredir ispatlamış ve kullanıcılarının yüksek memnuniyetini sağlamıştır. Aynı şekilde vakumun etkin olduğu dökümcülük, endüstriyel fırınlar, boyahaneler, arıtma tesisleri, elektrik santralleri gibi sektör ve uygulamalarda yaygın kullanımı vardır.

Çap olarak standart DN40-DN1200, Basınç sınıfı PN10-PN16, Sıcaklık –34°C ile +150°C, Gövde Malzemesinde Sfero Döküm ve Döküm Demir, Gövde Tipinde ise Wafer, Lug ve Çift Flanş (DN600’den sonra) opsiyonları bulunan CENTERLINE Series RS Tip Kauçuk Yataklı Kelebek Vanalar geniş ürün yelpazesi ile ayrıcalık kazanmaktadır.

Akışkana göre değişebilen Yatak (EPDM, EPDM-H, NBR, HNBR, CSM (Hypalon), FPM (Viton) ve Disk (Paslanmaz Çelik, Sfero Döküm (Nikel kaplı), Hastelloy, Duplex, ECTFE (Halar), Hostalen GUR) malzeme alternatifleri mevcuttur.

CENTERLINE Series RS Tip Kelebek Vanalar uygulamaya göre Manuel El veya Dişli Kutulu, Otomatik olarak da  yine CRANE PFT üretimi REVO Pnömatik Aktüatörlü veya AUMA Elektrik Motor Aktüatörlü olarak ilgili aksesuarları ile de beraber (Solenoid, Limit Switch, Pozisyoner v.s.) komple ON/OFF veya ORANSAL çalışabilmektedir.

Firmamız LEON TEKNİK, bu vanalarla ilgili her türlü Yedek Parça – Satış Sonrası Desteği de Crane Energy & Chemparma Flow Solutions Türkiye Yetkili Distribütörü olarak vermektedir.

Bilgi için lütfen temasa geçiniz: sales@leonteknik.com

Trendler

Exit mobile version