Pompalar

Kupar Pompa yeni döneme yeni adresinde girdi

Yayın Tarihi:

on

Küçükparmak Mühendislik’in tescilli markası Kupar Pompa, yeni yılda faaliyetlerini yeni ve modern üretim tesislerinde devam ettirecek.

Endüstriyel transfer pompaları üretiminde uzmanlaşmış olan Kupar Pompa, 70 yıllık tecrübesini mühendislik bilgisi ve teknolojik inovasyonla harmanlayarak sunduğu çözümlerle öne çıkıyor. Endüstriyel transfer pompaları sektöründe aranan ve bilinen bir marka olan Kupar, satış öncesi ve sonrası iş ortaklarının yanında olmasıyla bilinen bir marka.

Dişli pompada yüksek standart

Helis Dişli Pompa, İçdişli Pompa ve Loblu Pompa ürün gruplarında 60’den fazla ürün çeşidine sahip olan Kupar Pompa, üretimini ISO-9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak sürdürmekte; makine emniyet yönetmelikleri ve CE gerekliliklerini karşılayan ürünleri iş ortaklarına sunmaktadır.

Dişli pompa imalatının yanı sıra; sektörde “endüstriyel malzeme” olarak bilinen; pirinç, bronz, bakır, alüminyum, sert sanayi plastikleri, teflon ve teflon ürünleri, fiber ve tüm paslanmaz çelik ürünleri ticareti konusunda da bölge ihtiyacının karşılanması konusunda önemli bir tedarikçi durumundadır.

 

Trendler

Exit mobile version