Pompalar

Kulez Makine, YTS havalı diyaframlı pompaları satışa sundu.

Yayın Tarihi:

on

1978’den bu yana hava tahrikli pompaların tasarımını, üretimini ve satışını yapan Japon YTS, artık üstün kalitesi ile Türkiye’de Kulez Makine ile müşterilerle buluşuyor. YTS alınmış ve bekleyen birçok patenti ile havalı diyaframlı pompalar sektöründe tasarımcı ve geliştirici bir rol oynamaktadır.

YTS 1/4“ bağlantıdan 3“ bağlantıya kadar bağlantı seçenekleri ve Paslanmaz çelik, Aluminyum, PP, PVDF, Asetal, Dökme Demir, İletken PP gövde malzemeleri ile tüm uygulamalara göre özel çözümler üretebilmektedir.  Tamamen kuru çalışabilme özelliği, tamamen yağsız çalışan hava motoru, dışarıdan kolayca ulaşılabilen hava motoru ve basma hattının kapalı olması durumunda pompanın zarar görmemesi gibi özellikler YTS’nin standart özellikleridir.

Havalı diyaframlı pompalar elektrikle çalışmadığından Ex-proof özelliğindedir, ancak istenirse YTS pompaları ATEX sertifikalı olarak ta temin edebilirsiniz. YTS’nin tüm pompaları Japonya’da üretilir ve eksiksiz olarak tüm pompalar teslimat öncesinde test edilerek sevk edilir.

Trendler

Exit mobile version