İklimlendirme

Klima Sektöründe Dev İşbirliği!

Yayın Tarihi:

on

Teknoklima sistemleri ; Amerika merkezli iklimlendirme ve etkin bina çözümleri ile sektöre yön veren Johnson Controls bünyesinde yer alan YORK markalı VRF sistemleri ile sektördeki faaliyetini sürdürme kararı aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Teknoklima Endüstriyel Kurucusu ve Genel Müdürü Uğur DARCAN; bu iki eski dostun buluşmasıdır. Mühendislik kariyerime 1987 yılında 23 yaşımda York Türkiye Distribütörü HSK’ de başladım ve 1989 yılında Uluslararası ilk mühendis seviyesi geliştirme programı dahilinde dünya üzerinden 25 kişilik seçilmiş mühendislerden oluşan bir grup ile birlikte USA YORK Int. Merkez kompleksinde mühendis geliştirme programına katıldım. 4 aylık bir programda Klima cihaz ve sistemleri dizayn, teknoloji, ürün, pazarlama ve satış rollplay teknikleri başta olmak üzere çok detaylı ve zor bir program üzerinden eğitim aldık.  Bahsettiğimiz tarih kişisel bilgisayarların olmadığı, Windows’un daha keşfedilmemiş olduğu tarihtir. Yurda dönüşümde 12 seneye varan uzun bir çalışma döneminde YORK ile sayısız projeye imza attık.
Teknoklima Endüstriyel 1998 yılında tarafımca kuruldu ve uzun yıllar HVAC sektöründe malzeme satıcısı – distribütör olarak faaliyet gösterdi. Ana iş konusu gelişen teknolojik trendler ile birlikte VRF Sistemleri olarak adlandırılan merkezi değişken debili klima sistemleri projelendirme, satış ve satış sonrası hizmetleri oldu.

Bu iki eski dost 2017 yılında tekrar bir araya gelmek için çalışmalara başladı. Takip eden günlerde Türkiye’de yerleşik Johnson Controls Klima ve Soğutma, Servis San. ve Tic. A.Ş.; Teknoklima Endüstriyel LTD. ile VRF klima sistemleri konusunda birlikte çalışma kararı aldı. Bu kapsamda Teknoklima an itibarı ile YORK marka VRF ürünlerinin bütün satış, projelendirme ve uygulama işlerini kapsayacak faaliyetlerine 2017 yılı içerisinde adım atarak, 2018 yılında ise gerek iş hacmini gerekse iş kapsamını genişleterek devam edecektir.

Hedefimiz yüksek teknolojili YORK marka VRF klima sistemlerini, uluslararası YORK markasının gücü ve başarısı ile birleştirerek temsil etmektir.

2017 Nisan Ayı itibarı ile kadro, lojistik ve stok ürün olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Halihazırda hızlı sevk edilebilir yüksek miktarda stok, hızlı teslimat ve mühendislik desteğimiz ile tüm iş ortaklarımızla yeni projelerde buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu işbirliğinin; bizim güçlü mühendislik, pazarlama, satış ve PR organizasyonumuzun; YORK’ un kendisini dünya liderliğe taşıyan marka ve üretim gücü ile birleşerek başarılı olacağına inancımız tamdır.


Fotoğraf Açıklama:
Uğur Darcan
Teknoklima Genel Müdürü ve Kurucusu
 

 

Trendler

Exit mobile version