Vanalar

Kir ve magnetit ayrıştırmada 9 kat daha etkili çözüm

Yayın Tarihi:

on

Tesisatta her türlü montaja izin veren Zeparo G-force, pislik ve çamur ayırmadaki gücüyle dikkat çekiyor.

Zeparo G-force, magnetit ayrışması için opsiyonel magnetit çubuğunun yanı sıra flanşlı, kaynaklı ve yivli bağlantıya da sahip… Siklonik ayırıcı ile diğer cihazlara göre 9 kata kadar daha fazla verim sunuyor ve her tür pozisyonda montaj edilebiliyor.

İsviçre’de bağımsız bir kuruluşta yapılan araştırmaya göre 6 çevrimde tesisatın %96’sını temizleyen Zeparo G-force, benzer ürünlere göre 9 kat daha etkili… IMI Hydronic Engineering’in çözüm odaklı bu yeni ürünü, dik ve yatay takıldığında ayrışma veriminde her hangi bir değişiklik olamamaktadır.

IMI Hydronic Engineering Türkiye Hakkında:

Dünyada güçlü mühendislik bilgi birikimiyle ve balanslamanın mucidi olarak tanınan IMI, en güvenilir termostatik vana üreticileri arasında yer alıyor. 1862 yılında kurulan IMI plc’nin bir parçası olan IMI Hydronic Engineering, Türkiye’de 20 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor ve 5 yıldır da iş süreçlerini Türkiye’deki kendi ofisinden yürütüyor. Ürün gamında IMI TA (Tour&Andersson) marka İsveç menşeili balans ve kontrol vanaları, IMI HEIMEIER marka Alman menşeili termostatik radyatör-kontrol vanaları ve IMI PNEUMATEX marka İsviçre menşeili kompresörlü/pompalı genleşme tankları, otomatik sistem besleme üniteleri, degazörler ve hava-tortu ayırıcıları bulunan IMI Hydronic Engineering, iç ortam iklimlendirmesi kontrolü için yeşil çözümlerde endüstri lideridir.

 

Trendler

Exit mobile version