Sızdırmazlık Elemanları

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne BİROL ASLANTAŞ atandı

Yayın Tarihi:

on

Sızdırmazlık teknolojileri sektöründe Türkiye’de lider ve dünyada önde gelen üreticiler arasında yer alan Kastaş’ın Genel Müdürlüğü’ne Birol Aslantaş atandı. Aslantaş, yirmi yıllık kariyerinde tedarik zinciri, üretim, yatırım ve proje yönetimi, fabrika müdürlüğü, uluslararası lokasyonlar dâhil olmak üzere Grup Teknik Operasyonlar Direktörlüğü ve tüm icradan sorumlu Grup Genel Müdür Yardımcılığı gibi farklı pozisyon ve disiplinlerde görev yaptı.

2021’de 40’ıncı yılını kutlamaya hazırlanan şirketin, son yıllarda kurumsallaşma yolunda adımlarını hızlandırdığını söyleyen Kastaş Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Atılgan, “Sürdürülebilir büyümeyi, rekabet gücümüzün en önemli faktörlerinden biri olarak görüyorum. Tüm süreçlerimizde verimliliği, kaliteyi, organizasyonel gelişimi, dijital dönüşüm ve teknolojik alt yapı yatırımı ile ARGE yeteneklerimizi geliştirmeyi öncelikli stratejik hedeflerimiz arasında değerlendiriyor ve tüm değer zincirine fayda sağlayacak şekilde devreye alıyoruz. Sürdürülebilir Kurumsal Yönetim modeline geçiş, kurumsal gücümüzün sürdürülebilir yapıya ulaşmasında, önemli kilometre taşlarından biri olacaktır. Organizasyonumuzu yeniden yapılandırmak, küresel hedeflerimizi destekleyen değişiklikleri tamamlayarak kurumsal yapımızı güçlendirmek bu adımlardan biridir” dedi.

Kastaş’ın Genel Müdürlüğü’ne atanan Birol Aslantaş, yüzde yüz yerli sermayeli olan şirketin, sektöründe dünyanın en önemli üreticileri arasında olduğunu hatırlatarak, şu değerlendirmeyi yaptı: “Sadece iç pazardaki liderliğimizi değil, küresel bir üretici olarak dış pazarlardaki güçlü konumumuzu nasıl geliştireceğimizi konuşmamız bana heyecan veriyor. Kastaş’ın, dünyanın ilk tercih edilen sızdırmazlık teknolojisi üreticisi olmak gibi müthiş bir vizyonu var. Ben ve takım arkadaşlarım bu vizyona ulaşmak için ana iş kolumuzda iç ve dış pazarda gelişen dinamikleri dikkate alarak marka bilinilirliğimizi çok daha üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Kastaş, köklü bir kurumsal birikim ve çok deneyimli insan kaynağına sahip. İç ve dış çevre etkilerine daha duyarlı ve güçlü yönetişim modeli, sağlam bir kurum kültürü, sürdürülebilirlik anlamında güvenli bir iç dinamik yaratarak, tüm paydaşlarına kalıcı fayda ve çözümler sunabilen küresel bir şirket olacağımıza inanıyorum.”

Birol Aslantaş Kimdir?
Genel Müdür olarak aramıza katılan Birol Aslantaş, Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşantısının yanında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Üretim Yönetimi ve Ege Üniversitesi’nde Executive MBA yüksek lisans programlarıyla eğitimini tamamlamıştır.
20 yıla yaklaşan iş hayatında; tedarik zinciri, üretim, yatırım ve proje yönetimi, fabrika müdürlüğü ve uluslararası lokasyonlar dahil olmak üzere farklı pozisyon ve disiplinlerde görev almıştır. Aslantaş, Kastaş’a katılmadan önce tüm icradan sorumlu Grup Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Aslantaş, evli ve 2 çocuk babası…

Trendler

Exit mobile version