Etkinlikler

ISK-SODEX Istanbul 4-7 Mayıs 2016 tarihinde başlıyor.

Yayın Tarihi:

on

Yalıtım, pompa, vana ve bağlantı parçaları, su arıtma ve güneş sistemleri de dahil olmak üzere ısıtma, soğutma, havalandırma ve klima teknolojisinde Avrasya’nın önde gelen fuarı ISK-SODEX Istanbul 2016, 4-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Ticaret fuarı, 46 ülkeden 1293 firmanın ürünlerini, Orta Doğu, Avrupa, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri ve Kuzey Afrika’dan birçok alıcı ile bir araya getiriyor.

 

Ekonomi Bakanlığıtarafından desteklenen Uluslararası Ticaret Heyeti programı kapsamında,Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Kamerun, Etiyopya,Gürcistan, Yunanistan, İran, İtalya, İsrail, Ürdün, İspanya, Kırgızistan,Kosova, Pakistan, Romanya, Tunus, Türkmenistan ve Ukrayna’dan pek çok satınalmacı, editör ve dernek temsilcisi fuarı ziyaret ediyor. Ayrıca, Hannover MeseSodeks Fuarcılık, Belçika, Gana, Hindistan, Endonezya, Kazakistan, Pakistan,Suudi Arabistan, Katar ve BAE’den gelen ziyaretçi heyetlerine ev sahipliğiyapacak. Bu ziyaretçi programları sayesinde satın almacılar B2B toplantılarıgerçekleştirerek Türk ihracatçıları ile tanışma fırsatı buluyor. Uluslararasıziyaretçi programının yanı sıra, Ticaret Odaları ve çeşitli dernekler ileişbirliği içinde düzenlenen Anadolu Heyeti Programı kapsamında ise fuar 70farklı heyet grubu tarafından ziyaret ediliyor.

 

Üçönemli konferans fuarla eş zamanlı olarak düzenleniyor

Fuar, kapsamlıkonferans programı ile de sektöre önemli bir katkı sağlıyor. Bu yıl ISK-SODEXIstanbul fuarı Sürdürülebilir İç İklimlendirmeKonferansı’na ev sahipliği yapıyor. 5 Mayıs’ta düzenlenecek konferansta, sektördekiteknik bilgileri paylaşmak ve ilgili diğer konularda fikir alışverişi yapmaküzere öncü uluslararası firmalar bir araya geliyor. Birçok panel ve seminer ileısıtma, soğutma, havalandırma ve klima teknolojisi sektöründeki güncel konularave trendlere ilişkin genel bir bakış açısı sunuluyor. Örneğin, Alman IsıtmaSanayi Federal Derneği (Federation of German Heating Industry e.V.) ısıtmaekipmanları  sektöründe enerjiverimliliğini artırmak için tasarlanan yenilikler hakkında ayrıntılı bilgiverecek. Eurovent, ISKID ve REHVA gibi endüstri birlikleri ise Avrupastandartlarına ve iç mekan hava kalitesine (IEQ) uygun olarak havalandırma veklima sistemlerinde buharlaşmalı soğutma ve ısı geri kazanım konularında bilgi sunacakve görüşmeler yapacak.

 

Buna ek olarak, 9. Pompa-Vana-Kompresör Konferansı da bu yıl ISK-SODEX Istanbulfuarında düzenleniyor. Eko Tasarım ve Eko Sistemler üzerinde duracak olan bukonferans sektördeki Ar-Ge faaliyetlerinin geliştirilmesi, değerlendirilmesi veele alınması için bir fırsat sunuyor. ISK-SODEX Istanbul ile aynı zamandadüzenlenen POOL EXPO 2016 kapsamında ise ”YüzmeHavuzu ve Sağlık Sektöründeki Yenilikler” de UHE-Ulusal Havuz EnstitüsüKonferansı’nda 5-6 Mayıs tarihlerinde ele alınacak. ISK-SODEX Istanbul, Hannover Messe SodeksFuarcılık ve DOSIDER, ISKID, TTMD, IZODER ve ISKAV tarafından iki yılda birdüzenleniyor. Bu güçlü işbirliği 19 Nisan tarihinde imzalanan 6 yıllık biranlaşma ile 2022 yılına kadar uzatıldı.

 

Daha fazla bilgiiçin:

Hannover MesseSodeks Fuarcılık A.Ş.

Cemre Uludere -CorporateCommunications Manager

e-posta: cemre.uludere@hf-turkey.com

Trendler

Exit mobile version