Genel

Inovance, makine imalatçılarına birçok avantaj sunan MD800’ü piyasaya sürdü

Yayın Tarihi:

on

Inovance Technology Europe, güvenli tork kapatma (STO) dahil pazar lideri bir işlevselliğe, PM ve endüksiyon motorlarını tek bir yazılım paketinden kontrol etme becerisine sahip, uygun maliyetli AC çoklu sürücü MD800’ü piyasaya sürdü.

Inovance Technology Europe endüstriyel otomasyon grubu, her zamankinden daha kompakt bir alanda daha esnek ve ölçeklenebilir çoklu sürücü performansına sahip, Avrupa ve Türkiye’deki makine imalatçılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olan AC çoklu sürücü MD800’ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

MD800’ün modüler tasarımı, tek bir güç ünitesi ile tek bir ray üzerinde 8 adede kadar sürücünün beslenmesine imkan sağlar ve ortak DC bara üzerinden enerji paylaşır. Ürün, her sürücüde ayrı bir STO (güvenli tork kapatma), tek bir yazılım paketinden PM ve endüksiyon motorlarını kontrol etme yeteneği, +24 VDC kontrol yedekleme beslemesi ve genişletme kartları ile eksiksiz bir fieldbus ve I/O yelpazesi dahil olmak üzere kapsamlı işlevsellik sunar. Ayrıca, her bir sürücü modülü, ağır şart uygulamaları için %150 aşırı yüke veya fan ve pompa uygulamaları gibi normal şart uygulamaları için %110 aşırı yüke izin verir (dual rating).

Ek olarak, MD800 son derece uygun maliyetlidir ve ayrıca toplam maliyetlerin de önemli ölçüde azaltılmasına imkân sunar. Kullanıcı dostu tak-çıkar, yay tipi konnektörler, azaltılmış kablolama, daha az harici bileşen, daha hızlı devreye alma yetenekleri sonucunda özellikle kurulum maliyetleri azalır. Ürün 3C3 ve 3S2 uyumlu kaplaması, -20 ~ +60oC çalışma sıcaklığı aralığı, 4.000 metreye kadar çalışma yüksekliği ve özel soğutma kanalı ile en zorlu endüstriyel ortamlarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürünle ilgili konuşan Inovance AC Sürücüler Avrupa Stratejik Pazarlama Müdürü David Guaus, “İspanya, Fransa, Almanya, İtalya ve Türkiye’deki ürün yöneticilerimiz, uygulama mühendislerimiz ve Ar-Ge mühendislerimiz yerel OEM’ler, sistem entegratörleri ve distribütörlerle yoğun bir şekilde çalışıyor. Pazar araştırmaları, MD800’ün en basit konveyörlerden en karmaşık baskı makinelerine kadar Avrupa’daki tüm makine imalatçılarının taleplerini karşıladığını göstermektedir. MD800’ün bugün piyasadaki en kompakt, en esnek ve ayrıca Avrupa’da mevcut olan en uygun maliyetli AC çoklu sürücü olduğunu düşünüyoruz. MD800’ün müşterilerimizin verimliliğini nasıl artıracağı konusunda heyecanlıyım. Daha fazlasını öğrenmek için www.inovance.eu/tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz” açıklamasında bulunuyor.

Trendler

Exit mobile version