Etkinlikler

Hem yurtiçi hem yurtdışı fuarlarda GF Hakan Plastik’e yoğun ilgi

Yayın Tarihi:

on

GF Hakan Plastik, Ekim 2019’da hem yurt içinde hem yurtdışında yoğun bir fuar dönemi geçirdi. ISK-SODEX 2019 ile İstanbul ile başlayan fuar dönemi Riyad, Ankara ve son olarak Addis Ababa ile noktalandı.

2-5 Ekim tarihlerinde ISK-SODEX Fuarı ile yoğun bir aya başlayan GF Hakan Plastik, 7-10 Ekim tarihlerinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da, bu yıl 31. Kez düzenlenen Saudi Build Riyadh 2019 fuarında yerini aldı. Üst yapı ürün grubu ve ısıtma sistemlerinin sergilendiği stantta GF Hakan Plastik ürünleri yoğun ilgi gördü. Saudi Build, ülkenin en prestijli yapı malzemeleri fuarı olarak binlerce yerel ve uluslararası sektör profesyonelini buluşturuyor.

GF Hakan Plastik ayrıca, 9-11 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 5. Su Kayıp ve Kaçakları Forum&Fuarı ile 9-12 Ekim tarihlerinde Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’da düzenelenen  Addis Build 2019’da da yerini aldı. Etiyopya, tüm üst yapı ve alt yapı projeleriyle dinamik bir inşaat sektörüne sahip bulunuyor. 2010 yılından bu yana düzenlenen Addis Build Fuarı ile ülke ekonomisine %16 katkı sağlayan inşaat sektöründe bölge ve uluslararası paydaşların bir araya getirilmesi hedefleniyor. Firma, fuarda ağırlıklı olarak üst yapı ürünlerini sergiledi. Yeni ürünlerinden PP-RCT ve ek parçaları, Silenta Premium boru sistemi ve ısıtma sistemleri ziyaretçilerden ilgi gördü.

Trendler

Exit mobile version