Pompalar

Has-Er’den madencilik endüstrisine mobil aktarım ve dozajlama sistemi çözümü

Yayın Tarihi:

on

Mono pompa üretiminin güçlü markası Has-Er Monopump, madencilik sektöründeki bir  aktarım ve dozajlama sistemi uygulaması için pompa ve ekipman tedariki gerçekleştirdi. 

Has-Er Monopump tarafından üretilen  pompalar ve ekipmanlar, aktarım ve dozajlama sisteminde kullanılmak üzere mobil hale getirilerek, madencilik sektöründe faaliyet  gösteren müşteriye teslim edildi. Sistemde  kullanılan pompalar ve otomasyon sistemi  Has-Er Monopump mühendisleri tarafından  projelendirilmiş ve üretime alınmıştır. Ürünler,  6.000 litre/saat – 32 BAR kapasitede enjeksiyon işlemi yaparak iş gücünü üstlenmiştir. 

Sistemde kullanılan elektrik donanımlar  ATEX ZONE II Sınıfına uygun ürünler kullanılarak üretilmiş olup, iş ve iş güvenliği önlemleri sağlanmıştır. Kullanılan elektrik motorları  da EX-PROFF ve ATEX ZONE II olarak tercih  edilmiştir.

Madencilik sektöründe kullanılan  sistem için oluşabilecek bütün önlemler alınmış ve çalışması sağlanmıştır. Sistemde kullanılan vana ve fittings mal zemeler 316 Kalite paslanmaz çelik olarak  tercih edilmiştir.  Has-Er Monopump, müşteri memnuniyetini  ön planda tutmaktadır ve her zaman müşte rilerinin kaliteli hizmeti uygun fiyatlara alma larını ön planda tutmaktadır. 

Trendler

Exit mobile version