Pompalar

Has-Er Monopump, varil boşaltma pompaları ile yüksek performans sunuyor

Yayın Tarihi:

on

Has-Er Monopump tarafından geliştirilen varil boşaltma pompası, geniş bir kullanım alanı ve verimli bir çalışma ortamı hazırlıyor.

Tasarımı ve tüm geliştirme süreçleri Has-Er Monopump tarafından gerçekleştirilmiş olan varil boşaltma pompaları, mono pompaların kabiliyetini artırmıştır. Varil içerisinde bulunan akışkanlığı düşük malzemelerin (salça, meyve konsantresi, krema, tutkal ve krem gibi) transferi için son derece etkili bir çözüm sunan pompa modeli, gıda sanayii için uygun olan AISI 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiştir. Otomatik kumanda sistemi ile çalışan varil boşaltma pompası, pratik ve verimli bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Sektörel beklentiler ve talepler doğrultusunda geliştirilen varil boşaltma pompası, ergonomik tasarımıyla öne çıkmaktadır. Ürünün kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

  • Gıda ve içecek üretim tesisleri
  • Kimya, ilaç ve kozmetik sanayii
  • Süt ve süt ürünleri üretimi yapan tesisler
  • Petrol ve petrokimya sanayii

Has-Er Monopump, müşteri talebi doğrultusunda farklı kapasite ve basınç değeri sunan ürünlerin imalatını gerçekleştirebilmektedir. Ürünlerin standart kapasitesi 8.000 litre/saat ve basınç değeri ise *6 bardır.

Trendler

Exit mobile version