Pompalar

HAS-ER Makina, ambalajlı üretim yapan firmalar için pompalar üretiyor

Yayın Tarihi:

on

Yerli üretim olarak piyasa sürdüğü monopump pompalar ile birçok sektöre çözüm sunan HAS-ER Makina, pompa ve ekipman tedarikini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Gemi ve deniz teknolojisine yönelik pompa ve parçalayıcı ekipman üretiminin yanında ambalajlı üretim yapan firmalar için de pompalar üreten HAS-ER, minimum 5 Litre / Saat 1 BAR ve Maksimum 200.000 Litre / Saat 36 BAR kapasitelerine kadar üretim yapabiliyor.

Akışkan transfer pompaları üretiminde önemli firmalar arasında yer alan HAS-ER Makina, birçok sektöre sunduğu çözümlerin yanında, ambalajlı üretim yapan firmalar için de pompalar üretiyor. Firma, ambalaj ve paketleme sektörüne sunduğu bu pompalar ile dolum makinesi ve paketleme makinelerinin, ürünleri eksiksiz ve özelliğini bozmadan transfer etmelerini sağlıyor.

Hijyen koşullarını göz önünde bulundurarak ham maddelerini sertifikalı ve kalite politikalarına uygun olarak seçen firma, gıda endüstrisi için üretilen pompalarda AISI 304 ve AISI 316 kalite paslanmaz çelikler kullanıyor. Firma, prosesin ihtiyacına göre kullanılan kauçuk materyalleri EPDM – NBR – NR – FKM olarak özenle seçiyor. 

Ayrıca üretim sonrası CIP yıkamaları asit ve kostik kullanımına uygun yapısıyla dikkat çekiyor. Ür-Ge faaliyetlerine önem veren HAS-ER Makina, üretmiş olduğu pompa ve ekipmanların uzun yıllar kullanılması ve arızaların en kısa sürede giderilmesi için pompa parçaları geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor. Hijyen şartları ve gıda üretimine uygun materyaller kullanarak üretim güvenliği ön planda tutan firma, rulman, kaplin, keçe gibi ekipmanlar ve pompa devirlerini en zor çalışma ortamlarına uygun olarak seçiyor.

Elektrik motorunu fabrika ortamlarına uygun enerji beslemesi ile çalıştıran ve pompaların motor enerji tüketimi optimum seviyelerde seçen firma, 220V / 380V / 460V gibi alternatif seçenekler ile müşterilerin taleplerine cevap veriyor. Satış sonrası kullanıcılarına en kısa sürede servis ve yedek parça desteği de sağlayan HAS-ER, yüksek yedek parça stokları ile tesislerin duruş sürelerini asgari seviyelere düşürüyor.

Trendler

Exit mobile version