Hidrolik - Pnömatik

Gübreser standart ve opisyonel özellikleri

Yayın Tarihi:

on

Şase daldırma galvaniz malzemeden mamul, dingil mekanik süspansiyonlu (makaslı), 550/60 22,5” tarım tipi balon lastiklidir. Standart olarak hidrolik fren düzeneği bulunur.

Sıvı gübre tankerimiz üzerinde bulunan ekipmanların standart ve opsiyonel özellikleri aşağıdaki gibidir;

Şase Standart:

Şase daldırma galvaniz malzemeden mamul, dingil mekanik süspansiyonlu (makaslı), 550/60 22,5” tarım tipi balon lastiklidir. Standart olarak hidrolik fren düzeneği bulunur.

Şase Opsiyonel:

Şase isteğe bağlı olarak boyalı malzemeden yapılabilir. Lastikler opsiyonel olarak 500/60 22,5”, 600/60 22,5 veya 750/70 30,5” olarak sunulabilir. Dingil süspansiyon sistemi ve firen düzeneği isteğe bağlı olarak havalı olarak sunulabilir.

Gübre Tankı Standart:

Gübre tankımız polyester esaslı kompozit malzemeden imal edilir. Tanker hacmine bağlı olarak yeterli sayıda dalgakıranı bulunur. Gübre tankı üzerinde ibreli seviye göstergesi standart olarak bulunur. Tank üzerinde en az bir servis kapağı ve gübre taşkanı bulunur. Gübre tankı atmosferiktir içinde vakum veya basınç oluşmaz.

Gübre Tankı Opsiyonel:

Gübre tankı isteğe bağlı olarak çelik malzemeden sıcak daldırma galvaniz veya 3kat epoksi boya kaplama olarak imal edilebilmektedir.

Taştutucu standart

Gübre pompasını koruyan ve tankın içinin zaman içinde taşlarla dolmasını engelleyen taş tutucu ünitesi standart ekipmanlar arasındadır. Sıcak daldırma galvaniz malzemeden imal edilir.

Opsiyel parçalayıcı/taştutucu: Sap, saman ve balya iplerinin sıklıkla gübreye karıştığı durumlarda ve pompayı ve hatları korumak ve tıkanıklıkları engellemek için taştutucu ünite yeterli gelmez.
Bu durumda sıvı gübre tankeride Rotacut (Hidrolik motorlu parçalayıcı) kullanılabilir.

Vanalar Standart;

Gübre dağıtım tankerinde standart olarak 4 adet manuel bıçaklı vana bulunur. Bunlar çukurdan emiş vanası, tankerden emiş (içi sikülasyon) vanası, tankere dolum vanası ve gübre dağıtma vanasıdır.

Vanalar Opsiyonel;

Tanker üzerinde isteğe bağlı olarak 3 yollu gübre vanaları kullanılabilir. Bıçaklı ve 3 yollu vanalar istenmesi halinde hidrolik kumandalı olarak seçilebilir bu sayede sürücü traktörden inmeden vanaların yönünü değiştirebilir.

Pompa Standart;

Sıvı gübre dağıtım tankerinin doldurulması, gübrenin karıştırılması ve boşaltımı Vogelsang gübre pompası ile yapılır, vakum pompası ile yapılmaz. Gübreser üzerinde kullanılan gübre pompası standart olarak kardan şafttan tahrik edilir.

Pompa Opsiyonu;

Vogelsang pompa istenmesi halinde hidrolik motorla tahrik edilebilir. Bu sayede pompanın kapasitesini traktörün hızından ve devrinden bağımsız olarak ayarlamak mümkündür.

Diğer standart özellikler;

Çekioku traktörün çeki oku yüksekliğine göre ayarlanabilir, bu sayede aynı sıvı gübre tankeri farklı traktörler ile rahatlıkla kullanılabilir.

Sıvı gübre tankı üzerinde standart olarak stop ve sinyal lambaları bulunur. Gübre tankeri üzerinde standart olarak fosforlu trafik işaretçileri ve plastik çamurluklar bulunur.

kaynak: http://gubretankeri.com/

Trendler

Exit mobile version