Etkinlikler

Grundfos, Hazar Su Teknolojileri Fuarı’nda (CATEF 2013) yerini aldı

Yayın Tarihi:

on

 

 

Bakü, su temini endüstrisinin aktörlerini bir araya getiren önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 10 -12 Nisan 2014 tarihinde, Bakü Fuar Merkezi’nde düzenlenen bu anlamlı fuara 24 ülkeden 79 şirket katıldı. Güney Kafkasya Bölgesi’nin su teknolojileri temasıyla düzenlenen fuarda, su temin sistemleri, atık ve yağmur sularının arıtılmasında kullanılan son teknolojiler, pompalar, ölçme ve kontrol ekipmanları, yapı makinaları, jeotermal teknolojiler su temini ve atık su sistemlerine yönelik ürün kategorileri sergilendi. 

Pompa ve atık su çözümlerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden olan Grundfos, fuarda, etkileyici standı ve uzman ekibiyle temsil edildi. Grundfos standı; yüksek verim ve geniş performans aralığı sunan mikserleri, CU 351 kontrolörü sayesinde en zor basınçlandırma işlemlerini dahi kolay ve doğru bir şekilde gerçekleştiren Hydro MPC Hidrofor, talebe göre hassas dozlama yaparak kimyasal madde israfını engelleyen Smart Dosing, DMH, DMX dozaj çözümleri ve büyük katıların serbest geçişine izin vererek sorunsuz bir çalışma sunan SE ve SL serisi atık su pompaları ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuarla ilgili olarak konuşan Grundfos Türkiye Genel Müdürü Can Seyhan “Grundfos, su temin politikasını daha temiz ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmaya çalışan Azerbaycan’a, güvenilir ve sorunsuz çalışma sunan yüksek enerji tasarruflu çözümleriyle destek vermektedir. Bu anlamda Grundfos Türkiye olarak Azerbaycan’da açtığımız yeni ofisimizle verdiğimiz desteği daha da yaygınlaştıracağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Trendler

Exit mobile version