Etkinlikler

Global Water Solutions’tan su çözümleri hakkında merak ettiğiniz her şey

Yayın Tarihi:

on

 

Yepyeni su çözümleriyle ürün gamını sürekli geliştiren GWS, 2016 yılında hem teknik hem de genel bilgilerden oluşan seminerler dizisiyle sektörde merak edilen sorulara cevap vermeyi ve bilgi ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

 

Bu amaçla Düzce’de 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen ilk seminere katılım ve ilgi büyüktü. Bölgedeki ısıtma, soğutma, su tesisatı, pompa vehidrofor sistemleri, su arıtma ve filtrelendirme alanlarında aktif olarak çalışan kişiler ve kurumların katıldığı seminer yaklaşık olarak 4 saat sürdü. Sektörde çok iyi bilinen ve tercih edilen GWS’nin 5 yıl garantili, sabit membranlı herihtiyaca uygun genleşme ve hidrofor tanklarının da her zamanki gibi yüksek ilgi gördüğü seminerde yenilikçi su arıtma ve filtrelendirme çözümleri de katılımlıcılarla paylaşıldı.

Aynı zamanda su kalitesi, suyun şartlandırılması, suyun saflığını bozan maddelerin tespiti ve çözümü, tank montajı, tank ebatı ve basınç ayarları ileilgili katılımcıların merak ettikleri konularda çeşitli genel ve teknikbilgiler verildi. Katılımcılarla birlikte organizasyonu keyifli bir akşamyemeği ile noktalayan Türkiye Satış Müdürü Serhat Ünal: “ 2016 yılı içinde pek çok farklı bölgede gerçekleştirmeyi planladığımız seminerlerin ilki olan DüzceSeminerimiz hem katılımcılar hem de firmamız açısından çok faydalıydı.Katılımcıların yoğun ilgisi ve yeni bilgi edinme istekleri bizi fazlasıylamemnun etti. Seminer sonunda pek çok soru yanıtladık ve katılımcılardan gelenteşekkürler bizim en büyük ödülümüz oldu. Konuyla ilgilenen herkesi yeni seminerlerimize bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Trendler

Exit mobile version