Borular

GF Hakan Plastik’ten ‘Hayat Kurtaran Kurallar’ eğitimi

Yayın Tarihi:

on

GF Hakan Plastik, iş kazalarının önüne geçilmesi amacıyla, “Farkında Ol, Güvende Ol” sloganıyla başlatılan global kampanya çerçevesinde, GF Piping Systems’in Hayat Kurtaran Kurallar’ı ile ilgili bilgilendirme eğitimi düzenledi.

GF Hakan Plastik’in bünyesinde bulunduğu GF Piping Systems’in geçmiş yıllarda kendi operasyonlarında meydana gelen olaylar ve sonrasında alınan önlemler kapsamında geliştirdiği Hayat Kurtaran Kurallar, markanın iş sağlığı ve güvenliği sistemlerinin sürekli iyileştirilmesi ve bu kültürün güçlendirilmesi amacıyla uygulanıyor. Kurallar, her çalışan kadar tesis ziyaretçileri, müteahhit, müteahhit çalışanı, geçici işçi gibi faaliyetlerden doğrudan etkilenen tüm kişiler için geçerlilik taşıyor.

GF Hakan Plastik Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Batuhan Besler’in de katıldığı ve 8 ana maddeden oluşan Hayat Kurtaran Kurallar’ın örnekleriyle açıklandığı eğitimde, aynı zamanda kaza riskleri, örnekleri, meydana geliş nedenleri ve sonuçları üzerinde duruldu.  

GFPS Sürdürülebilirlik Başkanı Dominik Scherer ve Sürdürülebilirlik Program Müdürü Francesca Viggiano’nun video mesajlarının da yayınlandığı seminerde iş sağlığı ve güvenliğinin marka için önemi, bu kültürün korunması, güçlendirilmesi ve iş kazalarının azalması açısından herkesin katkısının ne kadar değerli olduğu vurgulandı. Eğitimde, “Sadece birlikte çalışarak sıfır kazayı gerçeğe dönüştürebiliriz” mesajı verildi.

Trendler

Exit mobile version