Borular

GF Hakan Plastik yeniden ofiste!

Yayın Tarihi:

on

Covid 19 sürecinin yoğun etkisi altında geçirilen 2020 yılının ilk yarısını, aldığı kararlarla güvenli bir şekilde yöneten GF Hakan Plastik, normalleşme sürecinde yeniden ofiste.

İlk hedefi, pandemi dönemini tüm şirket ve paydaşları için en sağlıklı şekilde yönetmek olan GF Hakan Plastik, yeniden normal mesai saatlerine döndü. Temmuz ayı ile birlikte Kağıthane’de bulunan ofis ile Çerkezköy ve Şanlıurfa Üretim Tesisleri’nde sağlık kuralları çerçevesinde üretim ve çalışmalara başladı.

Pandemi sürecinde ürün, satış, pazarlama, muhasebe gibi birimler çalışmalarını evden yürütürken; üretimi ise sadece Çerkezköy tesisinde sürdüren GF Hakan Plastik, müşteri taleplerine aksatmadan yanıt verdi. Stok yönetimi konusunda yaptığı çalışmalar ve Nisan ayında Ankara’da açtığı Ankara Dağıtım Merkezi ile ürün tedariğini başarılı şekilde sağladı. Bu süreçte verimlilik, yalın üretim, pazar talepleri doğrultusunda yeni ürün fikirleri gibi konular üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran GF Hakan Plastik, personel/bayi eğitimlerini de online olarak devam ettirdi.

Ofise dönüş ile birlikte hızla alınan kararların uygulamaya alınması ve üretimin gelen talepler doğrultusunda planlaması hedefleniyor.  GF Hakan Plastik, yeni ürünleri Yerden Isıtma Sistemleri, GF Silenta Extreme, PP-RCT gibi inşaat sektörüne yönelik ürünlerinin yanı sıra 2020 yılında bünyesine dahil ettiği GF Marine ürünleri ile de denizcilik sektöründe yılı pozitif bir yaklaşımla tamamlamayı planlıyor.

Trendler

Exit mobile version