Vanalar

GEMÜ’ye 7. kez ‘Global Pazar Lideri’ ödülü

Yayın Tarihi:

on

Almanya’da yayımlanan haftalık ekonomi dergisi WirtschaftsWoche, GEMÜ’yü üst üste 7. kez Vanalar ve Otomasyon Bileşenleri: Steril Uygulamalarda Vanalar, Proses ve Kontrol Sistemleri alanında “Global Pazar Lideri” olarak ödüllendirdi.

GEMÜ, Almanya’da yayımlanan ekonomi dergisi WirtschaftsWoche tarafından “Global Pazar Lideri” olarak onurlandırıldı. Merkezi Ingelfingen’de yer alan teknoloji şirketi GEMÜ, Gallen Üniversitesi ve Alman Küresel Pazar Liderleri Akademisi’nin lider endeksi baz alınarak WirtschaftsWoche tarafından hazırlanan ödül töreninde, “2023 Şampiyonu” unvanını kazandı ve “Global Pazar Lideri” olarak ödüllendirildi.

Valf uzmanı GEMÜ, art arda yedinci kez WirtschaftsWoche “Global Pazar Lideri” kalite ödülünü alıyor. Ödülün esasını, GEMÜ’nün “Vanalar ve Otomasyon Bileşenleri: Steril Uygulamalarda Vanalar, Proses ve Kontrol Sistemleri” segmentinde küresel pazar lideri endeksi kapsamına alınması oluşturuyor.

Bu pazar segmentinde birinci veya ikinci olmak, kendi üretim ve satış şirketleriyle en az 3 kıtada varlık gösteren, yıllık cirosu en az 50 milyon euro olan ve cirolarının en az %50’si oranında ihracat payı gösterebilme koşullarına bağlı bulunuyor. Ayrıca firma sahiplerinin en azından kısmen Almanya’da yerleşik olması gerekiyor.

Üst üste 7. kez kazandıkları WirtschaftsWoche’nin ödülüyle ilgili konuşan GEMÜ Grubu Yönetici Ortağı Gert Müller, “Global pazar liderliği, aile şirketimizin başarısının yıllık temelde önemli bir göstergesidir. İnovatif ürünler, geleceğe yönelik stratejimiz ve kararlı küresel ekibimizle, belirsizlik zamanlarında bile en yüksek performansı gösterdiğimiz için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: www.gemu-group.com

Trendler

Exit mobile version