Pompalar

Endüstriyel mikserlerde Tapflo’nun sade ve güvenilir karıştırma çözümleri

Yayın Tarihi:

on

Endüstriyel ve hijyenik pompalar ile akış çözümlerinde küresel markalardan biri olan Tapflo, endüstriyel mikserlerde sunduğu sade ve güvenilir karıştırma çözümlerini, kullanıcı avantajı sağlayan birçok özellikle birleştiriyor. Endüstriyel mikserlerde sadelik, dayanıklılık, emniyet, yüksek kalite ve ergonomik tasarımı bir araya getiren Tapflo, kullanıcılara daha hızlı ve daha uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.

IBC mikserler, varil mikserleri, pnömatik mikser, karıştırma ve pompalama istasyonu çözümleriyle endüstriyel mikserlerde eksiksiz portföy sunan Tapflo, birçok özellik ve kullanıcı avantajı barındıran tasarımlarıyla endüstrinin taleplerini karşılıyor.

IBC konteynerler ve standart variller, çeşitli sıvıları saklama ve taşımanın en kolay yolu olduğu için sektörde yaygın olarak kullanılır. Birçok sıvının proseste kullanılmadan önce karıştırılması gerektiğinden, çeşitli özel endüstriyel mikser ürünleri sunan Tapflo, geliştirdiği mikserlerinde sadelik, dayanıklılık, emniyet ve yüksek kaliteyi bir araya getirir. Tapflo’nun en yaygın endüstriyel uygulamalara yönelik tasarladığı ve konfigüre ettiği bu ürünler, doğrudan IBC konteyner veya varil içinde karıştırmaya imkan sunar. Kullanıcılar bu mikserler ile ara tanklardan kurtulabilir, süreci daha hızlı ve daha uygun maliyetli bir hale getirebilir.

Özellikler ve faydalar

Dayanıklı ve yüksek kaliteli tasarım: Uzun ömürlü güvenilir performans.

Güvenlik kilidi anahtarı dahildir: Emniyetli çalışma – çalışırken IBC konteynerden yanlışlıkla çıkarıldığında IBC mikseri durdurur.

IBC konteynerler, variller ve diğer konteynerler için özel uygun maliyetli çözümler: Ek depolama veya ara tanklara ihtiyaç yoktur.

Elektrik veya hava tahriklidir: Tüm şartlarda tahrik edilebilir.

Esnek konfigürasyon – mühendislik desteği: İsteğe uyarlanabilir veya özel üretim karıştırma sistemi olarak üretilebilir.

Standart mikserler Avrupa’da stoktan sunulmaktadır: Çok kısa teslimat süresi.

ATEX bölgelerine uygundur: Çok çeşitli akışkanlarda kullanılabilir.

Yaygın kullanılan tanklar için tam çözüm: IBC mikserler

IBC konteyner içinde ürün karıştırmanın en kolay ve güvenilir halini sunar. Tapflo’nun karıştırma çözümleriyle çalışmayı başlamak için ihtiyaç duyulan tüm bileşenleri içerir.

Özellikler ve avantajlar

Kullanıma hazır hafif şasili düzenek: Yalnızca iki adet manivelalı kelepçe ile sabitlenmektedir.

Güvenlik kilidi anahtarı dahildir: Sabitlenmediğinde mikseri durdurur.

Farklı pervane ve malzeme konfigürasyonları mevcuttur: Çok çeşitli uygulamalar için uygundur.

Varil mikserleri

Elektrik ve hava tahrikli olarak sunulan Tapflo Varil Mikseri, sıvıların varil içinde karıştırılmasına yönelik kompakt bir çözümdür. Doğrudan varile sabitlenebilir ve variller arasında kolayca taşınabilir. Mikser ayrıca varil üstündeki duvara sabitlenerek karıştırma için alçaltılabilir.

Özellikler ve avantajlar

En yaygın kullanılan varillerin birçoğu için uygundur (ör. 200 l): Normal beslemede tüm ürünlerin karıştırılmasında kullanılır.

Özel varil kapağı, kelepçe veya duvar desteği mevcuttur: Çeşitli tertibatlar için uygundur.

Hafif ve kolay taşınır: Farklı yerlerde kullanılabilir.

Pompalama ve karıştırma için 2’si 1 arada: Pnömatik mikser

Pnömatik mikser, tek bir cihazla pompalama ve karıştırma işlemlerinin yapılmasına imkan tanıyan bir Tapflo diyaframlı pompa ve mikser kombinasyonudur. Pompalama ve karıştırma modları arasında geçiş kolaydır ve manuel olarak veya uzaktan yapılabilmektedir. Pnömatik konfigürasyonu; sıvı akışı, basınç, malzemeler veya tank ebadına göre yapılabilir.

Özellikler ve avantajlar

Pompalama ve karıştırma çözümü: İşlemin her iki aşamasında da kullanılabilen tek cihaz.

Manuel veya uzaktan kontrol: Kolay kullanım.

Esnek konfigürasyon: Farklı konteyner ve akışkanlar için uygundur.

Karıştırma ve pompalama istasyonu ile anında seyrelme ve aktarma

Tapflo normal karıştırma ve pompalama istasyonu seyreltme ve aktarma işlemlerini çok daha kolaylaştırır. Bu çözüm gübre veya tozların seyreltilmesi gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Modüler olan istasyon belirli ihtiyaçlara göre esnek bir biçimde konfigüre edilebilir.

Sistemin ana bileşenleri

  • Etkin karıştırma için takılabilir IBC mikser.
  • Gübre veya tozların kolayca eklenebilmesi için hazne ağzı.
  • Torba veya kova koyulabilecek destek rafı.
  • Işık göstergeli yerel kontrol kabini.
  • İkmal ağızlı 1000 l hacimli tank.
  • Karışımın hızlı aktarılması için santrifüj pompa.
  • Kolay çalıştırma için nozul ve vanalı çıkış hortumu.
  • Tapflo Group, bağımsız, İsveçli aile firması olup, havayla çalışan diyaframlı pompaların, santrifüj pompaların ve diğer endüstriyel proses ekipmanlarının üretici ve küresel tedarikçisidir.

Tapflo ürünleri ve hizmetleri 6 kıtada 75 ülkede mevcuttur. Tapflo olarak, müşterilerimizin rahatlığı için en yüksek Tapflo hizmet kalitesini garanti eden Tapflo Grup Şirketlerimiz ve özenle seçilmiş distribütörler tarafından dünya çapında temsil edilmekteyiz.

Trendler

Exit mobile version