Sektör Haberleri

EagleBurgmann’ın ürettiği yeni nesil salmastralar ISK-SODEX Fuar’ında yoğun ilgi gördü

Yayın Tarihi:

on

Geçtiğimiz günlerde ISK SODEX Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşan Eagle Burgmann, yeni nesil salmastraları ile yoğun ilgi gördü. Fuarda kısa bir söyleşi gerçekleştirdiğimiz EagleBurgmann Satış Müdürü Oktay Yıldırım, EagleBurgmann ismiyle özdeşleşen ürünlerinin ikamesini piyasaya sunma hazırlığında olduklarını paylaştı.

Yeni nesil kauçuk körüklü mekanik salmastra – eMG1 ürününüz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Endüstrinin birçok uygulamasında yıllardır güvenle kullanılan MG1 kodlu bir ürünümüz var. Bu ürün uzun yıllardır milyonlarca adet üretilmiş, endüstrinin birçok noktasında müşterilerimize çözüm olmuş ve EagleBurgmann markası ile özdeşleşmiş bir ürünümüzdür. Bu ürünümüzü bir üst seviyeye geliştirme kararı aldık. Montaj boyutu ölçüsel olarak MG1 kodlu ürünümüz ile aynı ancak geliştirilen yeni silikon karbür yüzeyler, ürüne eklenen PEEK / PTFE disk ile kendi kendini temizleme özelliği ve optimal hizalama gibi artı özellikler geliştirildi. eMG1 olarak isimlendirdiğimiz bu ürünümüzü,  bu sene başı itibarıyla müşterilerimize sunmaya başladık. Deneyimleyen müşterilerimiz tarafından ilgi ile karşılanan yeni nesil salmastramız bu sektörün vazgeçilmezlerinden biri olacak.

eMG1 mekanik salmastranız  hangi kanallar üzerinden satın alınabilir?

Ürünlerimizi, EagleBurgmann olarak Türkiye’de ve dünyadaki satış ofislerimiz kanalı ile müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ayrıca webshop üzerinden bazı ürünlerin satışına da başladık. Daha fazla müşteriye ulaşmak ve özellikle pandemide ön plana çıkan online ticaret ile müşterinin kendi ürününü seçmesi ve 24 saat sipariş verebilmesi adına çalışmalara başlamıştık. Webshop platformunun çalışmaları tamamlandı, müşterilerimize duyurularımız yaptık ve siparişleri almaya başladık. Müşterilerimiz “onlineshop.eagleburgmann.com/tr” adresine üye olarak sipariş verebiliyorlar. Ürünleri dağıtımı yine EagleBurgmann İstanbul ana merkez deposundan yapılmaya devam edecek. 

eMG1 daha çok pompa sektöründe mi kullanılıyor?

Evet pompa sektöründe kullanılıyor. Yoğun olarak su, atık su, gıda sektörü, kağıt, şeker, bazı kimya endüstrisi uygulamalarında, kullanılan bir ürünümüzdür.  Stoklu olarak çalıştığımız için müşterilerimize bu ürünü eş zamanlı olarak tedarik edebiliyoruz. 

Ürünün online satışından beklediğiniz etki nedir?

Biliyorsunuz pandemi döneminde özellikle online satışlar bir hayli arttı. Artık insanlar direkt iletişime geçmek yerine online satın alma yapıyorlar. Biz de bu ürünleri daha çok kişiye sunmak, daha çok alıcıya ulaştırabilmek için internet üzerinden satışa başladık. Müşterilerimiz, online kanalda fiyatları direkt görüp sipariş oluşturabilecek. Böylelikle satın alma süreci hızlanmış olacak ve ürünümüz kullanıcılarına çok daha çabuk ulaşacaktır.

Son olarak fuarla ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?

Fuarda pandemiden dolayı ilginin az olacağını, insanların gelmeye çekineceklerini düşünüyorduk ama şu anda ilgi var, biz de bu ilgiden mutluyuz. Fuarımız güzel geçiyor.

Oktay YILDIRIM kimdir?
Makina mühendisiyim ve 25 yıldır EagleBurgmann firmasında çalışıyorum. Şu anda Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapmaktayım. Türkiye ve Merkez Asya ülkelerinden sorumluyum.

Trendler

Exit mobile version