Sektör Haberleri

eACADEMY ile sektörü uzmanlaştıran Wilo, 2.500 kişiye eğitim verdi

Yayın Tarihi:

on

Dünyanın ‘50 İklim ve Sürdürülebilirlik Lideri’ arasında yer alan Wilo, sektör profesyonellerinin uzmanlıklarını ve becerilerini artırmak için kurduğu eAcademy ile pandemi sürecinde de çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Toplamda 70 online eğitim gerçekleştiren firma, yaklaşık 2.500 kişinin yetkinliklerini daha üst seviyelere taşımasına imkan sağladı. 

Dünyada 150. ve Türkiye’de 30. yılını kutlayan iklim koruma şirketi Wilo, bağlı olduğu sektöre yönelik sorumluluklarını yerine getirmek ve yerel kapasite gelişimine destek olmak amacıyla 2020 yılı başında eAcademy’i kurdu. Wilo, bu süre içerisinde gerçekleştirdiği 70 online eğitimle 2.500’e yakın kişinin uzmanlık eğitimleri almasını sağladı. Program içeriği, çalışma hayatında karşılaşılan ihtiyaçlara, rastlanılan sorunlara ve sektör gerekliliklerine göre hazırlanan eğitimler sektör profesyonelleri, kendini sürekli güncel tutmak isteyen mühendisler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Canlı yayın olarak organize edilen eAcademy eğitimleri sayesinde katılımcılar, anlık olarak Wilo uzmanlarına sorularını iletme ve diğer sektör profesyonelleri ile iletişim kurma şansı buluyor. Müşteri memnuniyetinin artırılması ve sektörel uzmanlıkların geliştirilmesi amaçlarıyla hayata geçirilen eAcademy programının başarıyla devam ettiğini söyleyen Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Banu Kiper, “Wilo olarak, sektörümüze ilgi gösteren paydaşlarımızın uzmanlıklarını artırarak müşteriler tarafından daha çok takdir ve tercih edileceklerini düşünüyoruz. Bu nedenle de sektör profesyonellerinin, kendilerini güncellemek isteyen mühendislerin, satışçıların, projecilerin ve öğrencilerin becerilerini sürekli artırmayı hedefleyen eğitimler düzenliyoruz. Uzmanlık alanlarına göre ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemleri, su temini ve basınçlandırma, altyapı ve endüstri uygulamaları ile bu uygulama alanlarına yönelik hazırlanan içerikler ile katılımcılar kullanılan pompa ve pompa sistemleri konularında kendilerini daha da geliştiriyorlar. Ayrıca enerji verimliliği yüksek ürünler ve sürdürülebilir çözümler ile müşteri ihtiyaçlarını karşılayan en doğru sonuca nasıl gideceklerini göstermeyi hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu. 

 

Su teknolojileri alanında dünya genelinde her yıl 10 milyon pompa üreten Wilo, İklim dönüşümü alanında Alman Sürdürülebilirlik Ödülü’nün sahibi ve “50 İklim ve Sürdürülebilirlik Lideri’nden biri olarak küresel iklim hedeflerine ulaşma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilirliğe etkin biçimde katkıda bulunmayı yükümlülüğü olarak gören Wilo, 2025 yılına kadar dünyanın dört bir yanındaki üretim tesislerinde karbonsuz operasyonlar gerçekleştirmek ve referans alınan 2018 yılına kıyasla emisyonları en az yüzde 60 azaltmak için faaliyetlerini yürütüyor. Bu amaçla da paydaşlarına çeşitli eğitimler sağlayarak değerlerinin onlar tarafından da benimsenmesini hedefliyor. Online eğitimlere Wilo’nun web sitesinde yer alan “eAcademy Eğitimleri” sekmesinden katılım sağlanıyor.

Trendler

Exit mobile version