Yangın Tesisat Elemanları

Duyar Vana’nın FM başarısı ile dünyada ilk 3 ülke arasında Türkiye de var

Yayın Tarihi:

on

Duyar Vana, akış anahtarı (flow switch) ürünü için FM onayı alan Türkiye’de ilk firma olurken, bu alanda dünyada üçüncü üretici ülke ve dördüncü marka unvanına sahip oldu. Bu alanda dünyada üçüncü üretici ve dördüncü marka unvanına sahip oldu.

Firma tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Duyar Vana olarak yarım asrı aşkın tecrübemizle uluslararası kalite alanındaki başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Sulu yangın söndürme sistemlerinde kullanılan akış anahtarı (flow switch) ürününe FM onayı alan Türkiye’de ilk firma, dünyada üçüncü üretici ve dördüncü marka olduk. Bu başarı sadece bizim değil, son yıllarda Türk sanayisindeki gelişmelerin de bir göstergesidir. Ülkemize ve sektörümüze hayırlı olmasını dileriz.”

Duyar akış anahtarı Akış anahtarları, sprinkler sistemlerinde, herhangi bir sprinklerin devreye girmesi durumunda, oluşan akış ile sisteme elektriksel bilgi göndermek amacıyla kullanılır. Yanlış alarmı önlemek için geciktirme üniteleri mevcuttur. Akış anahtarı ürün grubu yerli üretim ile Duyar Vana’nın Türkiye’deki tesislerinde üretilerek dünyaya ihraç edilmektedir. Duyar Vana, Türkiye’de ilk akış anahtarı üretimi yapan firma olmanın gururunu yaşıyor.

Trendler

Exit mobile version