Vanalar

Duyar Vana ve Arel Üniversitesi’nden akıllı vana üretimi işbirliği protokolü

Yayın Tarihi:

on

Duyar Vana, Akıllı Vana Üretimi İşbirliği projesi kapsamında Arel Üniversitesi ve KOSGEB ile işbirliği protokolü imzaladı.

Duyar Vana, KOSGEB ve Arel Üniversitesi iş birliği ile geliştirilecek proje ile tesisat sektörüne Endüstri 4.0 ve Nesnelerin İnterneti (IIoT) bilişim teknolojilerini, akış kontrol vanaları ile birleştirerek çözüm üretmeyi hedefliyor.

Duyar Vana, katılmaya hak kazandığı “Araştırma-Geliştirme, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı” kapsamında geliştirmeye başladığı Akıllı Vana Üretimi projesi ile akış parametrelerini online izleyebilmeyi, yönetebilmeyi ve bu akış parametrelerinden çıktılar elde edebilmeyi hedefliyor.

Duyar Vana yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; projenin yaratacağı farklılıklar ile beraber tesisat sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıracağı belirtildi.

Akıllı Vana Konsepti projesinin 2020 yılı başında hayata geçmesi planlanıyor.

1965 yılından bu yana faaliyette olan Duyar Vana firması; 15 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulu merkez üretim tesisleri ve 8.000 metrekare üzerine kurulu dökümhane ile üretimini sürdürmektedir.

70’ten fazla ülkeye ihracat yapan Duyar Vana; ürettiği mamullerin dizaynını; dökümünü; imalatını; montajını; test ve kontrollerini kendi tesislerinde; uzman ekibiyle yapmaktadır.

Trendler

Exit mobile version