Vanalar

Duyar Vana, İnovaLİG 2019’da İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu

Yayın Tarihi:

on

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında TC Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda bulunan TİM tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen İnovaLİG 2019 şampiyonları açıklandı. 25-26 Aralık 2020’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe ülkemiz genelinde 1236 firma inovasyon liderleri arasında yer almak için başvuruda bulundu.

İnovaLİG 2019 Şampiyonları ödül töreninde firmalara ödülleri Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından takdim edildi. İnovaLİG ödülleri, “İnovasyon Stratejisi”, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü”, “İnovasyon Döngüsü”, “İnovasyon Kaynakları”, “İnovasyon Sonuçları” olarak 5 ana kategoride dağıtılıyor.

Duyar Vana İnovaLİG 2019’da İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi olarak inovasyon liderleri arasındaki yerini aldı

“İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” kategorisinde Duyar Vana Makina San. ve Tic. A.Ş. üçüncülüğe layık görülürken Covid-19 pandemi önlemleri alınarak düzenlenen ödül töreninde Duyar Vana adına İş Geliştirme Direktörü Mehmet ÇİM ödülünü TİM Başkanı İsmail GÜLLE ve Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’den aldı.

Vizyonumuzun önemli bir olgusu olan inovatif marka kimliğimizi ve global vizyonumuzu perçinleyen bu ödülde emeği geçen başta Duyar Vana Ar-ge ekibimiz olmak üzere tüm Duyar Vana ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. “Yenilikçi Gücümüzün Kaynağı DUYARlılığımız”

Trendler

Exit mobile version