Vanalar

Duyar Vana, ihracat faaliyetlerine hız veriyor

Yayın Tarihi:

on

1965’te kurulan Duyar Vana son yıllarda yapmış olduğu ihracat faaliyetleriyle de adından söz ettiriyor. Sektörün lideri konumunda olan Duyar, Avrupa piyasasına açılma faaliyetlerini sürdürüyor. İspanya’da Duyar yangın sistemleri ürün grubunun satışında yetkili distribütör firma Cofem, S.A. oldu. Sektörün köklü firmalarından birisi olan Cofem 1974’ten beri yangın algılama ve yangın söndürme sistemlerinde ISO 9001/2008 sertifikalı olarak hizmet vermektedir. Merkezi İspanya’nın Rubi kentinde olan firma 40’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Duyar ürünlerinin İspanya bölgesindeki satışını gerçekleştirecek olan Cofem, Duyar markalı ürünleri depolarında stok tutmaya başladı.

Romanya’da açılacak AVM’de Duyar ürünleri kullanılacak

Romanya’nın Braşov kentinde 2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması beklenen dev alışveriş merkezi projesi AFI Braşov Mall HVAC vana tedariğinde Duyar ürünlerini tercih etti.

Duyar Vana HVAC ürünleri Romanya distribütörü Chrisden Arimex firması Romanya’nın Braşov kentinde yapımı gerçekleştirilen AFI Braşov Mall alışveriş merkezi projesinde Duyar HVAC vana ürünleri kullanılacak.

2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması beklenen alışveriş merkezi projesi 45.000 metrekarelik kiralanabilir ofis ve mağaza alanına sahip olmaktadır. AFI Brasov Mall’da 200 mağaza bulunacak.

Trendler

Exit mobile version