Pompalar

Dura Pump’tan gölet alanları için yeni pompa sistemi

Yayın Tarihi:

on

Dura Pump, belediye gölet alanları için yeni bir sistem geliştirdi. Firma yeni sistemde en iyi verimi ve dayanıklılığı sağlamak için pompa, filtre, PVC boru tesisatı, izolasyon vanaları ve çekvalflerden oluşan bir çözüm sunuyor.

Birçok belediye, kanalizasyon ve içme suyu kaynaklarından halka açık çeşmelere ve gölet sistemlerine kadar çeşitli su sistemlerinden sorumludur. Bununla birlikte, bu tür su altyapısının bakımı; düzenli bakım, onarımlar ve özellikle yosun oluşumu açısından sürekli dikkat gerektirir.

Bu zorlukla mücadele eden bir belediye, Dura Pump’a başvurdu. Büyük bir gölet alanında yükselen yosun seviyeleri ile belediye; renksiz su, gölet kenarlarında yeşil pislik ve yüzeyin altında yoğun yeşil büyüme matları dahil olmak üzere potansiyel etkileri konusunda endişe duyuyordu. Sorun devam ederse veya kötüleşirse, sudaki vahşi yaşam için bir tehdit bile oluşturabilirdi. Peki – sorun nerede başladı? Bu göletin yosun sorunu, yosun oluşumunu önlemek için orijinal olarak kurulan mevcut pompa sistemiyle başladı. Bu sistem eskiyordu ve filtre manuel olarak çalıştırılıyordu, bu da filtreleri temizlemek ve temizlik için düzenli olarak çok çalışma yapılması gerektiği anlamına geliyordu. Bu faktörlerin bir araya gelmesiyle, filtrenin sonunda başarısız olması şaşırtıcı değildir. Dura Pump, bu projede ek bir zorlukla daha karşı karşıya kaldı: Pompa tanımlaması. Ekip, gereken pompanın tam olarak ne işe yaradığının farkında değildi, bu da ideal bir çözüm belirlemeyi zorlaştırıyordu.

Çözümler

Dura Pump tam ve kapsamlı bir istişare sürecinin parçası olarak belediye yetkilileriyle görüşmeler yaptı. Fotoğraf çekmek

buy-levitra-usa.com

, önemli ölçümler yapmak ve hızlı çizimler yapmak için büyük gölet alanını ziyaret etti. Bu tartışmaların bir parçası olarak, mevcut pompa sistemleri tarafından hangi akışın oluşturulduğu hızla belirlendi. Bu, ekibin herhangi bir yedek pompa için neyin gerekli olduğunu bulmasını sağladı.

Mevcut pompa sisteminin akışını ve yüksekliğini bulduktan sonra Dura Pump ekibi, yosun oluşumunu azaltmak için gölet alanının yeterince sirkülasyon yapmasını sağlamak için doğru pompayı belirledi. Bunun ötesinde, suyu verimli ve etkili bir şekilde temizlemek ve pompayı olası kalıntılardan korumak için takılacak otomatik kendi kendini temizleyen bir filtre sistemi de belirledi.

Bu proje kapsamında Dura Pump mühendisleri, yeni sistemde en iyi verimi ve dayanıklılığı sağlamak için pompa, filtre, PVC boru tesisatı, izolasyon vanaları ve çekvalflerden oluşan bir çözüm sağladı ve kurdu.

Sonuçlar

Dura Pump, yerel bir belediye yetkilisi adına başka bir başarılı projeye imza atmaktan mutluluk duyuyor. Havuz alanının yeni pompa ve filtrasyon sistemi sayesinde, pompanın gölet çevresinde akış oluşturması ve yosun oluşumunu engellemesi ile su artık durgun değil.

Bu etkileyici sonucun yanı sıra, yepyeni bir filtre sayesinde gölet alanı daha az döküntü ve yosun girişi yaşadı. Bu, bakım gereksinimlerini önemli ölçüde azaltırken pompaya artan uzun ömürlülük gibi ek bir fayda getirdi.

Kaynak: durapump.co.uk

Trendler

Exit mobile version