Vanalar

Dev Projelerde Dikkan İmzası

Yayın Tarihi:

on

 

Temelleri 1978 yılında atılan; yüksek kalitede endüstriyel ve gemi vanalarının yanı sıra; özel tasarım vanaların üretimini de gerçekleştiren Dikkan Vana, ihracattaki başarısını yurtiçinde yer aldığı dev projelerde de göstermeye devam ediyor.

İzmir Kemalpaşa’da 35 bin metrekaresi kapalı toplamda 90 bin metrekarelik entegre tesislerinde yaklaşık 500 kişiyi istihdam eden Dikkan Vana, altyapı, inşaat, makine, metal, tarımsal sulama sektörlerine çözüm ortaklığı sunuyor.

“Türkiye’nin dört bir yanındayız”
Bünyesinde vana, döküm, hadde, kablo fabrikalarını ve gemi geri dönüşüm tesislerini buluşturan Dikkan Şirketler Grubu, vana üretimindeki tecrübesini endüstriyel projelerde de göstermeye devam ediyor. Türkiye çapında yürütülen altyapı, arıtma, enerji ve ulaştırma projelerinde Dikkan markalı vanalar, yatırımlara kalite ve değer katıyor. Yakın dönemde Avrasya Tüneli, İskenderun Demir Çelik Tesisi, İSKİ Su Taşıma ve Arıtma, İzmir Atık Su, Ankara Atık Su projeleri gibi onlarca yatırımda Dikkan markalı vanaların kullanıldığını belirten Dikkan Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Alkım Gür, “Ürettiğimiz yüksek kalitede ürünlerimizle ülkemizin dört bir yanındayız” açıklamasını yaptı.

Yerli pazarda canlılık sürecek
İhracattaki güçlerini yerli pazara aktardıklarını belirten Gür, “Dikkan Şirketler Grubu’nun lokomotif firması olan Dikkan Vana, Türkiye ve dünya çapındaki en önemli döküm ve vana üreticileri arasında yer alıyor. Vana ve döküm konusundaki tecrübemiz, üstün kalite anlayışımız, AR-GE faaliyetlerimiz, pazara olan hakimiyetimiz ve sahip olduğumuz kalite sertifikalarıyla sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. İhracattaki en büyük kozumuz olan üstün kalitemizi iç piyasada da gösteriyoruz. Hedefimiz, ülkemizdeki pazar payımızı katlamak” şeklinde konuştu.

Entegre tesis ile kapsamlı hizmet
DIN, ANSI, JIS, VG gibi uluslararası normlarda üretim yapan Dikkan Vana; demir, çelik, paslanmaz çelik, bronz ve bakır alaşım dökümlerini, bünyesindeki dökümhanelerde gerçekleştiriyor. Yılda yaklaşık 150 bin adet yüksek kalite endüstriyel ve gemi vanası üretimi gerçekleştirdiklerini belirten Alkım Gür, şu bilgileri verdi: “Modelhane, dökümhane, talaşlı üretim, montaj, boyahane, test birimlerinin aynı tesiste bulunması ve analizlerin tamamının kendi kadromuz ile aynı tesislerde bulunan laboratuvarlarımızda yapılıyor olması, müşterilerimize kapsamlı hizmet sunabilmemizin temelini oluşturuyor.” Lloyd Register tarafından onaylanmış ISO 9001:2008 Sistem Belgesi’ne sahip olan Dikkan Vana, başta TSE ve DSİ onayları olmak üzere TL, LR, DNV-GL, BV, NK, GOST, RINA ve TUV gibi bağımsız denetim ve gözetim kuruluşlarından çeşitli sistem sertifikaları, döküm onayları ve üretim sertifikasyonlarına da sahip olmanın gururunu yaşıyor.

Trendler

Exit mobile version