Sektör Haberleri

Değirmen makinelerinin küresel oyuncuları, İstanbul’daki buluşma için gün sayıyor

Yayın Tarihi:

on

Dünyanın lider değirmen makine üreticileri, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Mill Tech İstanbul Fuarı’nda bir araya gelecek. Sektöre dair her şeyin bir arada sunulacağı fuar, oluşturacağı ticaret hacmi sayesinde küresel markaların ihracatlarına büyük katkılar sağlayacak.

CNR Holding ile Değirmen ve Sektör Makineleri Üreticileri Derneği (DESMÜD) tarafından hayata geçirilen Mill Tech İstanbul Fuarı, değirmen sanayinin küresel ölçekte önemli markalarını yeni iş anlaşmaları için İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Sektörün küresel ölçekte en büyük ihracatçısı konumunda olan Türk değirmen makineleri sanayi, global ticaret ağını Mill Tech İstanbul ile büyütmeye bu yıl da devam edecek. Sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarına ev sahipliği yapacak olan Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı – Mill Tech İstanbul, oluşturacağı ticaret hacmi sayesinde küresel markaların ihracatlarına büyük katkılar sağlayacak.

Yerli ve yabancı üretici firmaların yoğun ilgi gösterdiği fuar, kaliteli katılımcıyı nitelikli alıcı ile bir araya getirerek sektörün ticaretine önemli bir ivme kazandıracak. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilecek olan Mill Tech İstanbul; Avrupa, Afrika, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Uzak Doğu ülkelerinden binlerce profesyonel alıcıyı misafir edecek. Fuarda katılımcı ve ziyaretçiler arasında gerçekleşecek olan B2B ikili iş görüşmelerinin tamamı, uzun soluklu ticaret anlaşmaları ile sonuçlanacak.

Mill Tech BIA ile yabancı alıcı rekoru kıracak

CNR Holding, fuara yurt dışından ilgiyi artırmak için Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı BIA – Global Pazar İstihbarat Sistemi’ni kullanıyor. Bu sistem ile dünyanın dört bir yanından değirmen makine ve teknoloji alıcıları fuara davet edilerek, ihtiyaçları doğrultusunda Türk firmaları ile buluşturulması sağlanıyor. Sistem, özellikle farklı ülkelerden alım yapan ve daha önce Türkiye pazarına girmemiş alıcılara ulaşıyor.  BIA sisteminin katkısıyla düzenlenecek Mill Tech’in profesyonel ziyaretçi rakamının 15 binin üzerine çıkması hedefleniyor.

Trendler

Exit mobile version