İklimlendirme

Danfoss’ta görev değişikliği

Yayın Tarihi:

on

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanında dünya liderlerinden Danfoss’un Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde görev değişikliği yaşandı.

Levent Taşkın’ın ayrılmasının ardından Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (TMA) bölgesi yeni başkanı olarak Ziad Al Bawaliz atandı.

Danfoss Grubuna 2012 yılında katılan Al Bawaliz, son beş senedir Danfoss bölge satış direktörü olarak görev yapmaktaydı. 2015 yılında ise tüm Danfoss segmentlerinden sorumlu Danfoss MENA genel müdürlüğü görevine getirilmişti.

Al Bawaliz, soğutma ve iklimlendirme sektöründe 25 yılı aşkın tecrübesiyle alanında geniş bilgi ve uzmanlık sahibi.

Yeni göreviyle ilgili bir açıklama yapan Al Bawalz, “Danfoss’un heyecanlı bir süreçten geçtiği bu bölgede bu rolü devralmaktan son derece memnunum. Yönetim kadrosu olarak TMA bölgesinde stratejimizi ve Danfoss’un gelecek rotasını belirledik. Rakiplerimizden önde olmaya devam etmek ve müşterilerimize mümkün olan en iyi şekilde hizmet etmek için yatırımlarımızı ve büyümemizi ileriye taşımak konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan bölge genel merkezinde görev yapacak olan Al Bawaliz, TMA bölgesinden sorumlu olacak.

Trendler

Exit mobile version