Hidrolik - Pnömatik

Danfoss Eaton’ın hidrolik şirketinin 3,3 milyar dolarlık devrini resmi olarak tamamladı

Yayın Tarihi:

on

Danfoss Eaton’ın hidrolik şirketinin 3,3 milyar dolarlık (yaklaşık 3 milyar €) devrini, gerekli tüm düzenleme onayları ve kapanış koşulları teyit edildikten sonra resmi olarak tamamladı. Bu hamleyle birlikte, Danfoss Grubu üçte bir büyüyecek ve taşınabilir ve endüstriyel hidrolik alanında dünya liderliğine ulaşacak.

Taşınabilir hidrolik, 50 yılı aşkın süredir Danfoss’un temel ve en önemli segmentlerinden biri oldu. Eaton’ın hidrolik şirketinin devri, Danfoss’un büyüme stratejisinde çok önemli bir yer tutuyor. Eaton’ın hidrolik şirketi, Danfoss Güç Çözümleri iş segmentiyle birleştirilecek ve dünya genelinde yaklaşık 10.000 çalışan ve 2020 küresel satışlarında 1,8 $ (yaklaşık 1,5 milyar €) getirecek. İki kuruluşun bir araya gelmesiyle birlikte, Danfoss Güç Çözümleri iki kat büyüyecek ve yenilik kapasitesini de iki kat arttıracak.

Böylece daha da güç kazanan Danfoss Güç Çözümleri, sıvı taşıma sistemlerinin de yer aldığı eksiksiz bir ürün teklifi sunarak, taşınabilir ve endüstriyel hidrolik ürünleri ve çözümleri konusunda piyasadaki en geniş yelpazeye sahip olacak. Şirketin dağıtım kanalları da kayda değer ölçüde

güçlendirilirken, yerel uygulama desteği ve coğrafi erişimi de ciddi ölçüde arttı. Bütün bu faydalar sayesinde, Danfoss Güç Çözümleri mevcut ve yeni müşteriler için daha da güçlü bir teknoloji ortağı olacak ve ayrıca, dijitalleşme ve elektrikleşme alanında liderliği ele alacak.

Danfoss Başkanı ve CEO’su Kim Fausing devri şu şekilde yorumladı:

“10.000 yeni iş arkadaşımıza ‘kurumumuza hoş geldiniz’ dediğimiz ve taşınabilir ve endüstriyel hidrolik alanında dünya çapında bir lider yarattığımız bugün, Danfoss için harika bir gün. İki güçlü şirketin ve harika ekiplerin bilgi birikiminin ve deneyiminin bir araya gelmesiyle birlikte, müşterilerimiz rakipsiz düzeyde hizmeti ve uzmanlığı tek bir ortakta bulacak. Geleceğin gerekliliklerini karşılamak üzere, teknoloji liderliğinin ön cephesinde kalmak ve verimliliği arttıran ve emisyonları azaltan çözümler sağlamak için ciddi yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.”

Danfoss Güç Çözümleri Başkanı Eric Alström şu ifadeleri kullandı:

“Teknolojik açıdan yenilikçi ve endüstriyi değiştirecek hidrolik çözümlere hiç olmadığı kadar çok ihtiyaç var. Temel hidrolik şirketimizde bu önemli yatırımı tamamlamaktan ve böylece, müşterilerimize ve ortaklarımıza hiç olmadığı kadar iyi hizmet verebilmekten çok memnunuz. İki sağlam şirket mükemmel bir uyumla bir araya geliyor ve mühendislik uzmanlığımızı ve kabiliyetlerimizi arttırmak, küresel uygulama desteğimizi iki katına çıkarmak ve Uygulama Geliştirme Merkezlerimizin ve dijital tasarım araçlarımızın değerini yükseltmek gibi sayısız fırsatı da beraberinde getiriyor. Sıvı taşıma ve endüstri uygulamalarının kapsama eklenmesi de bu devrin getirdiği diğer kazançlar oldu.” 

Eski Eaton hidrolik şirketinin Başkanı Paulo Ruiz ek olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu, birlikte daha güçlü olan şirketlerimiz  için heyecan verici yeni bir devrin başlangıcı. Yeni Danfoss Güç Çözümleri ekibi, yenilik ve endüstri lideri

uzmanlıkla bezeli uzun miraslarından yararlanarak, taşınabilir ve endüstriyel hidrolik alanında bir dünya lideri yaratacak. Birleşik ürün portföyü ve genişleyen küresel erişim sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere ve dağıtımcılara daha iyi hizmet sunulacak.”

Trendler

Exit mobile version