Etkinlikler

DALGAKIRAN Ailesi 50. yılını kutladı

Yayın Tarihi:

on

Türk sanayinin köklü kuruluşlarından Dalgakıran Kompresör, 50. yılını, çalışanlarıyla birlikte coşku içinde kutladı.

 

Dalgakıran Kompresör, Türk sanayindeki yerini, yarım asırı geride bırakıp, perçinlerken, bu gururu, çalışanlarıyla birlikte kutladığı görkemli organizasyonla da taçlandırdı.

16 Ekim Cuma gecesi Wyndham Grand İstanbulKalamış Marina Otel’de gerçekleştirilen 50.Yıl Gala Gecesi, düzenlenen kokteyl ve Onursal Başkan Ömer Dalgakıran’ın, yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Dalgakıran Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Dalgakıran da, çalışanlara sıcak birer konuşma yaptı.

Gecenin devamında, şirkete uzun yıllar emek veren çalışanlara, törenle plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından, 50. yıl pastasını kesen, Şirketin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ömer Dalgakıran, mutluluğunuDalgakıran Ailesi ile paylaştı.

Gecenin devamında, davetliler arasında yapılan çekilişle, 30 çalışana özel hediyeler verildi. Ardından sahneye çıkan Deniz Çevik’in birbirinden güzel şarkıları eşliğinde, gönüllerince dans ederek eğlenen şirket çalışanları, 50 yıllık bir başarı öyküsü yaratmanın haklı mutluluğu ve gururunu da doyasıya yaşadı.

1965 yılında kurulan ve hızla büyüyen Dalgakıran ailesi her geçen gün birbirine dahada sıkı bağlanarak güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Trendler

Exit mobile version