Yangın Söndürme ve Analog Fitingsler

Büyük sürgülü valfler için güvenli kilitleme

Yayın Tarihi:

on

Brady, çapları 76 ile 457 mm arasında olan sürgülü valfleri güvenli bir şekilde kilitlemek için sağlam bir çözüm geliştirdi. Yeni Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, kolayca depolanmasını sağlayan üçlü katlama sistemine sahip

Hayat kurtarın

Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, 457 mm kadar sürgülü valfleri engelleyerek makineye enerji veya malzeme akışını dengeliyor ya da güvenli hale getiriyor. Makineye servis uygulayan her çalışan, bakım devam ederken sürgülü valfi kapalı konumda kilitlemek için kilitleme cihazına asma kilit takabilir. Bu, diğer çalışanların yanlışlıkla makineye yeniden enerji vermesini ve ciddi iş yeri kazalarının oluşmasını önler. Katlanabilir Sürgülü Valf Kilitleri, örneğin yangın söndürme sistemlerine su akışını güvenli hale getirmek için de kullanılabilir.

Kullanımı kolay ve esnektir

Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi, valfi açık veya kapalı konumda kilitlemek için kolayca bir valfin etrafında döndürülebiliyor. Cihazın üçlü katlama sistemi, depolanmasını veya taşınmasını kolaylaştırır ve büyük, 457 mm valfleri kapatıp kilitleyebilir. 76 ile 457 mm arasındaki valfleri kilitlemek için sunulan 3 farklı boyutla, yeni kilitleme çözümü iş yerinde kazaları azaltan epey esnek ve pratik bir araçtır.

Sağlam çözüm

Yeni Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidi sağlam, zorlu dış koşullara dayanabilen enjeksiyonla şekillendirilmiş stiren yapıya sahiptir. Cihaz, Brady´nin belirli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok farklı malzemeyle sunulan çeşitli asma kilitleriyle birlikte kullanılabiliyor. Katlanabilir Sürgülü Valf Kilidine doğrudan iki asma kilit takılabiliyor. Büyük bakım ekiplerinin güvenliğini sağlamak için Brady´nin Kilitleme/Etiketleme güvenlik çoklayıcısı kullanılarak daha fazla asma kilit de eklenebilir.

Trendler

Exit mobile version