Pompalar

BRINKMANN, STH Serisi daldırma pompalarının boyutlarını genişletti

Yayın Tarihi:

on

Takım  tezgahlarında  ve  makine  mühendisliğinde güçlü santrifüj pompalar kullanılır. Örneğin, soğutma emülsiyonlarını veya akışkanlarını ve kesme yağlarını pompalamak için daldırma gerçekleştirilir. Bu uygulama alanına sunduğu çözüm yelpazesini genişleten BRINKMANN PUMPS, STH serisi daldırma pompalarını artık 21 ve 28 numaralı büyük ebatlarda da sunuyor.

Orta basınçlı serinin yeni pompaları, kapalı çarkları ile çok iyi hidrolik verimlilikleri ile göz dolduruyor. Üniteler 1200 l/dk’ya kadar akış hızlarını kapsıyor ve 20 Bar’a kadar basınçlara ulaşıyor. Diğer bir avantajı ise, hassas çalışma noktası tasarımı sağlayan ve aynı zamanda kullanıcıların enerji tasarrufu yapmasına olanak tanıyan ince karakteristik eğri derecelendirmesi oluşturuyor. Özel kontrol görevleri için pompa özelliklerine uygun ek bir değişken frekanslı sürücü kullanmak da mümkün.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde yer alan bir şehir olan Werdohl’dan bir aile şirketi olan BRINKMANN PUMPEN K.H. Brinkmann GmbH & Co. KG (BRINKMANN PUMPS), 70 yılı aşkın bir süredir endüstriyel sıvı uygulamaları için pompalar, motorlar ve dijital çözümlerin lider üreticilerinden biri konumunda. Dünya çapında 300’den fazla çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren firma, makine mühendisliği ve diğer birçok endüstride kullanılan geniş bir çözüm portföyü üretiyor.

Trendler

Exit mobile version