Bakım Onarım

Bosch Rexroth servis organizasyonunu genişletiyor

Yayın Tarihi:

on

 

 

Bosch Rexroth, yeni servis ağı ile birlikte daha hızlı ve daha esnek bir organizasyon olma yolunda değişime devam ediyor. 260 cm³’e kadar olan eksenel pistonlu pompa ve motorların, tamir hizmeti ve yedek parça satışları 3 yeni servis bayisi tarafından gerçekleştirilebilecek.

 

Bosch Rexroth, şimdiye kadar merkezi olarak tek noktadan verdiği servis hizmetini hızlandırmak, stok miktarını artırmak ve en önemlisi daha fazla müşteriye ulaşarak taleplerini karşılayabilmek için servis ağını genişletiyor. Yeni bir uygulamaya geçen Bosch Rexroth’un asıl hedefi, müşterilerine en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunmak. Daha esnek bir organizasyona geçişle birlikte ortaya çıkan kapasite ile Bosch Rexroth, gelişen teknolojilere ve yeni ürünlere daha fazla yoğunlaşabilecek.
Eylül 2012’de aday görüşmeleriyle başlayan süreç, İstanbul bölgesinde Ankatech, Ankara bölgesinde MC Hidrolik ve Diyarbakır bölgesinde Akad Hidrolik’in servis bayisi olarak faaliyete geçmesiyle bir sonraki aşamaya geçti. Projenin gidişatına bağlı olarak 2015’te yeni servis bayilerinin kurulumunu içeren projenin ikinci ayağına geçilecek.

Bayilerin bölgesel olarak yerlerinin seçiminde çeşitli kriterler göz önünde bulunduruldu. Ankara, mobil hidrolik servis pazarının merkezi olarak kabul edilirken, Diyarbakır doğu bölgelerindeki müşterilere daha yakın olabilmek için seçildi. Ayrıca İstanbul, Marmara Bölgesi’ndeki ciddi servis hizmeti talebini karşılamak amacıyla belirlendi.

Bu yeni servis bayiler, Bosch Rexroth’un Türkiye’nin 7 bölgesine yayılmış ana satış bayilerinden farklı olarak faaliyet gösterecekler. Tüm akreditasyonlara sahip olarak, her biri kendi bölgelerinde sadece tamir yedek parçası satışı yapacak ve tamir odaklı bir yapıya sahip olacak. Faaliyet alanları ise 260 cm³’e kadar olan eksenel pistonlu pompa ve motorların, dişli pompa ve motorların, paletli pompaların, Hägglunds Drive ürünleri hariç radyal pistonlu pompaların, mobil kontrol valf bloklarının tamiri ve testi ile saha servisi, devreye alma, teknik destek, eğitim ve yedek parça satışı şeklinde olacak.

Trendler

Exit mobile version