Etkinlikler

Boru, profil, tel ve çelik sektörleri buluşuyor

Yayın Tarihi:

on

Boru, profil, tel ve çelik sektörlerinin Avrasya’daki en büyük buluşması TUBE&STEEL İSTANBUL Fuarı Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri AŞ tarafından, ÇEBİD-Çelik Boru İmalatçıları Derneği, Çelik Federasyonu, Çelik Dış Ticaret Derneği, SteelOrbis, Turkish Steel- Çelik İhracatçıları Birliği, TUCSA-Türk Yapısal Çelik Derneği, YİSAD-Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri Derneği iş birliği ile 15-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konusunda bölgenin en güçlü fuarı

Ülkemizin konusunda merkez güç olma hedefiyle hazırlanan Tube&Steel İstanbul Fuarı’nın, 11 Salon, 100.000 m2 kapalı alanda, 500’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşmesi hedefleniyor. Sektörün önemli derneklerini ve kuruluşlarını ilk kez tek çatı altında toplayan fuar, dünyanın 5 kıtasında 100’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmek ve yeniliklerini sergilemek isteyen katılımcılar için yeni iş birlikleri kurma imkanı sağlıyor. Tube&Steel İstanbul Fuarı’nda; çelik-boru-profil-tel, yassı çelik, yapısal çelik, çelik servis merkezleri, çelik işleme teknolojisi, boru-profil-tel işleme teknolojisi, boru-profil kaplama, boru-profil ve ek parçalar, boru hatları, boru-profil-tel-çelik üretim makineleri, boru-profil-tel test ve kontrol teknolojisi, bağlantı elemanları, pompa-vana ve yan sanayiler sergilenecek.

Sektörün en büyük buluşmasını kaçırmayın

500’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuar, sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en büyük adresi olacak. Dünyanın lider üreticilerini karar alma konusunda yetkili alıcılar ile buluşturarak sektöre güç katacak olan Tube&Steel İstanbul Fuarı’nın, 100’e yakın ülkeden 25.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Trendler

Exit mobile version