İklimlendirme

Belimo Türkiye’nin yenilenen web sitesi yayında

Yayın Tarihi:

on

Belimo Türkiye, müşteri talepleri ve satın alma davranışları dikkate alınarak hazırlanan, tasarımı ve işlevselliği ile fark yaratan yeni web sitesini yayına aldı.

1975 yılından bu yana HVAC motorları, vana teknolojileri ve sensör çözümleri konusunda sunduğu inovatif ürünler ve mühendislik çözümleriyle iklimlendirme sektörüne öncülük eden Belimo, yenilenen web sitesi ile birlikte dijitalleşme yatırımlarına devam ediyor. Tasarımı ve işlevselliği ile fark yaratan web sitesi, müşteri talepleri ve satın alma davranışları dikkate alınarak hazırlandı. Aynı zamanda mobil uyumlu ve kullanıcı dostu olarak geliştirilen web sitesine, yeni içerikler de eklendi. Belimo web sitesine eklenen “site içi arama modülü“, site içi arama motoru optimizasyonuna (SEO) uygun şekilde geliştirildi. Değişen kullanıcı alışkanlıkları doğrultusunda HTML5 formatında tasarlanan web sitesi, mobil cihazların yanı sıra tabletlerde de sorunsuz çalışıyor.

Yenilenen sitede; ürünler, basitleştirilmiş vana seçimi, sistem planlaması, haberler ve “indirme merkezi“ öne çıkarıldı. İndirme Merkezi üzerinden; ürün verilerine, broşürlere, kurulum talimatlarına, vana seçim programına, CAD / REVIT modellerine ve videolara kolaylıkla erişim sağlayacak bir alt yapı geliştirildi.

Yarım asra yaklaşan tecrübesi ve mühendislik gücüyle sektörde fark yaratan Belimo, yenilenen web sitesiyle de ziyaretçilerine, HVAC çözümlerini, etkin bir şekilde tanıtarak fark yaratmayı hedefliyor. Belimo’nun yenilenen web sitelerine www.belimo.com.tr  adresinden ulaşılabilir.

Trendler

Exit mobile version